Locale Altele
Vineri, 29 Mai 2020
Vin, 29 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Vor să le facă buletine romilor din Sătmărel, dar nu-i la cine!
Primăria Satu Mare  - Vineri, 6 Octombrie 2017

Serviciul de Evidență a Persoanelor din cadrul Direcției de Evidență a Persoanelor a municipiului Satu Mare a organizat vineri o acțiune de punere în legalitatea a persoanelor fără acte de identitate din cartierul Sătmărel.

În acest sens, în cursul acestei săptămâni, reprezentantul familiilor de romi din Sătmărel a fost rugat să anunțe persoanele care se află în situația de a nu avea un act de identitate, că vineri, începând cu ora 10.00, o echipă din cadrul Serviciului de Evidență a Persoanelor se va deplasa la Căminul Cultural din Sătmărel.

Cu toate că existau informații că în această zonă locuiesc 30 de familii ale căror membrii nu au acte de identitate, nici o persoană nu s-a prezentat pentru a solicita întocmirea actului de indentitate sau a cărții de identitate provizorii.

Serviciul de Evidență a Persoanelor organizează periodic astfel de acțiuni și vine în sprijinul acestor persoane cu toate informațiile, însă este în responsabilitatea fiecărei persoane să solicite un act de identitate sau o carte de identitate provizorie.

Tags: carti  identitate  romi  satmarel  
980 vizite
Distribuie pe