Locale Altele
Sambata, 4 Iulie 2020
Sam, 4 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți. De data aceasta, fără ștampile!!!
Veronica Hodas  - Vineri, 20 Octombrie 2017

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Satu Mare a organizat vineri, la Casa de Cultură a Sindicatelor, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți.

La orele dimineții, absolvenții nu prea s-au înghesuit să își caute un loc de muncă, dar în schimb, ca în fiecare an, zeci de persoane au venit pentru ștampile pentru a beneficia în continuare de ajutorul de șomaj. Doar că de această dată toți au plecat acasă nervoși deoarece nici un agent economic nu a pus ștampila.

În cadrul Bursei sunt oferite 1.096 locuri de muncă în următoarele domenii de activitate: fabricarea de echipamente electrice și electronice – 443 locuri de muncă, industria prelucrării lemnului – 11, industria textilă – 106, industria mecanică – 136, industria electrotehnică – 71, industria chimică – 49, construcții – 54, prestări servicii – 24, alte domenii – 97.

Tags: bursa locurilor de munca  absolventi  octombrie  satu mare  
754 vizite
Distribuie pe
Un martor
Nu este adevarat ce secscrie, sute (nu zeci) de persoane au venit in cautarea stampilei si toti au fost trimisi direct la firme (nu acasa). Acolo au primit stampila fara nici o problema si au plecat acasa bucurosi (nu nervosi)
2017-10-21 07:10:26