Locale Altele
Vineri, 19 August 2022
Vin, 19 Aug 2022
Campania „Energie pentru Moș Crăciun” continuă
Zeppelin Pub   - Luni, 4 Decembrie 2017

Moș Crăciun a fost sprijinit deja de peste 500 de ajutoare care au luat parte în primele două săptămâni la campania Zeppelin Pub.

Până în data de 20 decembrie, Zeppelin Pub vă invită să fiți parte din echipa de ajutoare a lui Moș Crăciun! Moș Crăciun este bătrân și nu mai are energie, iar noi putem să îl sprijinim să facă fapte bune și în continuare.

Cum putem să îl ajutăm pe Moș? E simplu: să ne încărcăm și noi cu energie, să ne bem cafeaua la Zeppelin Pub (Bd. Vasile Lucaciu, nr. 13), iar câte 1 leu din fiecare produs pe bază de cafea va fi donat.

Unde vor fi donați banii? Alături de inițiativa O cană de fericire Satu Mare, donațiile vor contribui pentru lucrări în vederea renovării blocului operator al secției de chirurgie a Spitalului Județean Satu Mare. Zeppelin Pub se alătură astfel proiectului de succes realizat de Rotaract Club Satu Mare, din dorința de a fi alături de inițiative bune care chiar produc o schimbare în mai bine în societate.

Vă încurajăm să participați în număr cât mai mare la această campanie, împreună putem sprijini inițiative de impact din orașul nostru!

Tags: campanie  energie  mos craciun  zeppelin pub  
795 vizite
Distribuie pe