Locale Altele
Vineri, 2 Iunie 2023
Vin, 2 Iun 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Campania „Fii și tu Moș Crăciun”, ajunge le elevii de la școala „Mircea Eliade”
Crucea Roșie Satu Mare  - Luni, 18 Decembrie 2017

Cu o tradiție de 14 ani  Crucea Roșie Filiala Satu Mare este alături de cei care au nevoie de ea.

Astfel cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă a organizat campania „Fii și tu Moș Crăciun!”, o ampla campanie de colectare de bunuri și bani pentru elevii din școli generale, cu rezultate bune și foarte bune la învățătură, dar cu situație materială și familială precară, mame singure, copii orfani.

Numărul acestor copii a crescut de la un an la celălalt, iar în 2016 am acordat un număr de 240 de pachete, beneficiarii fiind elevi cu reazultate bune la învățătură, dar cu situația materiala precară.

În acest an grupul țintă al campaniei sunt un număr de 140 de elevi copii cu vârste între 6 și 13 ani cu rezultate bune și foarte bune la învățătură, dar cu situatie materiala si familiala precara de la scoala „Mircea Eliade”,  20 de mame singure cu un numar total de 100 de copii.

Activitatea s-a desfășurat în colaborare cu catedrala ortodoxa Adormirea Maicii Domnului cu sprijinul parintelui paroh Bolos Cristian, unde duminica 03.12,2017 și  10.12.2017 s-a derulat o campanie de strangere de fonduri si bunuri cu sprijinul voluntarilor tineri ai Crucii Rosii Satu Mare sau la sediul nostru de pe str.Vlad Tepes nr.3 in fiecare zi intre orele 9 – 15,30.

Tags: campanie  fii si tu mos craciun  elevi  
897 vizite
Distribuie pe