Locale Altele
Duminica, 22 Mai 2022
Dum, 22 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Poveste de Crăciun: Rudi-Omul TIR a construit o casă și a adus cadouri pentru o familie sărmană
Florin Răchitan  - Duminica, 24 Decembrie 2017

Orfan și crescut el însuși în condiții foarte grele, celebrul Rudi-Omul TIR, care-și câștigă existența transportând diverse mărfuri cu rulota sa specială, cu ”tracțiune umană”, ne învață pe toți în aceste zile ce înseamnă omenia, altruismul și solidaritatea cu cei mai năpăstuiți de soartă, în spiritul Crăciunului.

De ani de zile el susține, din puținul lui, o familie sărmană cu patru copii din Lipău, care au rămas fără casă în urma unui incendiu. El singur, cu mâinile sale, le-a construit o căsuță și le aduce în fiecare lună câte o baterie de mașină, care le asigură curent electric.

Ajutat de câțiva prieteni, de Crăciun le-a mai făcut o surpriză frumoasă, aducând copiilor primele cadouri pe care le-au primit vreodată în viața lor.

”Azi a fost probabil una dintre cele mai frumoase zile din an. Împreună cu Rudi-omul TIR am ajutat o familie pe care el o susține de ani de zile din puținul lui. Azi l-am luat cu mașina, el fiind obișnuit sa meargă 22 km pe jos până în Lipău să îi ajute pe acești oameni. Au fost primele cadouri pe care le-a primit această familie. O mamă singură care crește patru copii într-o curățenie cum mulți nu au în case. Pe viitor dorim să susținem copiii pentru a continua scoala” – a anunțat unul dintre inițiatorii acestei acțiuni, Mircea Felix Spătar.

Îndrăgita Ella Bella, adică Mihaela Avași, s-a numărat, de asemenea, printre prietenii care l-au ajutat pe Rudi – Omul TIR să aducă aceste cadouri familiei din Lipău, ea împărtășindu-și gândurile cu această ocazie:

”Abia atunci îți dai seama că ai de toate când vezi oameni în Secolul 21 că nu au hrană, haine și stau în beznă. Abia atunci te întrebi în ce țară te-ai născut, că unii fură cu zâmbetul pe buze și fac legile după bunul lor plac, iar alții cu crucea de aur în piept se roagă pentru cei săraci. Însă Crăciunul e pentru toți, mulțumirea și liniștea e pentru cei care se pot bucura de faptele lor! CRĂCIUN FERICIT”!

Tags: rudi  om  tir  craciun  
4618 vizite
Distribuie pe