Locale Altele
Vineri, 19 Octombrie 2018
Vin, 19 Oct 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Târgul caritabil al măștilor ecologice s-a încheiat cu succes
APM Satu Mare  - Vineri, 2 Martie 2018

„Târgul caritabil al măștilor ecologice” organizat în perioada 2-28.02.2018 de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Satu Mare în parteneriat cu Palatul Copiilor Satu Mare s-a finalizat cu succes în data de 1.03.2018, odată cu venirea primăverii calendaristice.


Acest târg caritabil a avut ca scop implicarea tinerilor în promovarea culturii și valorilor naturale, acțiune cu conotație caritabilă în beneficiul copiilor  de la Casa de copii de tip familial ”Ștefania” din Oar.


Într-o atmosferă de sărbătoare, în data de 1.03.2018 la sediul  APM Satu Mare, într-un cadru festiv, conducerea instituției în persoana D-nei Elisabeta Bekessy a premiat elevii  de la Cercul de pictură de la Palatul Copiilor, care cu imaginație, abilitate și ingeniozitate au pictat și au ornat utilizând o gamă variată de deșeuri reciclabile cele 90 de măști ceramice care au reprezentat exponatele târgului.

Pentru a aduce bucurie și zâmbete pe chipul copiilor în această primă zi de primăvară o echipă formată din reprezentanți ai APM și elevii cercului de pictură însoțiți de D-na Profesor Szemak Zsuzsa au vizitat Casa de Copii de la Oar, unde au fost întâmpinați de cei 10 copii orfani și de oamenii de suflet în îngrijirea cărora aceștia se află. A urmat un schimb de mărțișoare ecologice. Din partea echipei copiii au primit un simbol al primăverii „atipic”, o mască ecologică dăruită din suflet de realizatori respectiv un coș cu dulciuri și o mașină de spălat achiziționată din fondurile rezultate în urma vânzării măștilor.


Ne bucurăm că printr-o acțiune în care s-a îmbinat utilul cu plăcutul am adus o rază de soare și un zâmbet nu numai pe chipul copilașilor de la aceată casă de tip familial, casă de suflet a instituției noastre dar și pe chipul micilor artiști realizatori ai măștilor ecologice.

 

Tags: targ  masti ecologice  caritate  
783 vizite
Distribuie pe

La Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți au fost de toate, numai absolvenți nu prea
Vineri, 19 Octombrie 2018
AJFOM Satu Mare a organizat astăzi...   continuare

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, la Casa de Cultură
Joi, 18 Octombrie 2018
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, va organiza vineri 19 octombrie 2018, începând cu ora 09:00, o nouă ediție a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți.   continuare

Mii de sătmăreni şi-au găsit un loc de muncă cu sprijinul AJOFM
Miercuri, 17 Octombrie 2018
În primele 9 luni ale anului 2018, ca urmare a implementării Programului...   continuare

Sătmărenii sunt invitați la acțiunea de solidaritate „Un Milion de Stele”
Marti, 16 Octombrie 2018
Organizatorii îi invită pe cetățenii dornici să facă un bine să aprindă o candelă în semn de solidaritate față de semenii noștri...   continuare

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă 2086 locuri de muncă
Vineri, 12 Octombrie 2018
Angajatorii din Spatiul Economic European , oferă prin intermediul rețelei EURES 2086 locuri de muncă vacante, după cum urmează:   continuare