Locale Altele
Luni, 18 Ianuarie 2021
Luni, 18 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
În scop caritabil, careienii au participat la o terapie prin artă
Veronica Hodas  - Luni, 26 Martie 2018

Evenimentul caritabil „Art Therapy”, organizat la Carei de către Asociația „Inimi deschise spre mânuțe întinse”, în colaborare cu artistul Aurel Popp a ajuns sâmbătă la cea de-a doua ediție.


Activitatea s-a desfășurat la manejul Equus din parcul municipiului Carei, iar în cadrul acesteia cei prezenți au învățat să deseneze un portret, să picteze, iar apoi au luat parte la o degustare de vinuri ale Cramelor Rătești, prezentate de un somelier.

Evenimentul a fost organizat cu scopul de la colecta fonduri în vederea susținerii acțiunilor caritabile atât pentru cazurile sociale individuale, cât și cele pentru comunitatea noastră.


De asemenea, participanții s-au alăturat mapamondului la ora 20.30 pentru a marca „Ora Pământului”, astfel că au stins luminile electrice și au aprins candele oferite de organizația Cercetașii României, centrul Nord Nord Vest Satu Mare.

Organizatorii aduc mulțumiri Cramei Ratesti, Agrotex Carei, Alconor Company, Primariei Carei, dnei Aniko de la centru Equus si tuturor participantilor la eveniment.

Tags: terapie  arta  scop caritabil  carei  
1178 vizite
Distribuie pe