Locale Altele
Vineri, 19 August 2022
Vin, 19 Aug 2022
Caritas a distribuit pachete de ajutoare și mâncare caldă în ajunul Sărbătorilor Pascale Catolice
Caritas Satu Mare  - Luni, 2 Aprilie 2018

Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare acordă atenție deosebită ameliorării suferinței semenilor noștri aflați în dificultate zi de zi și în special în perioada sărbătorilor creștine.

În ajunul Crăciunului și Sărbătorilor Pascale, organizația oferă pachete cu alimente neperisabile și produse de igienă persoanelor și familiilor care trăiesc în condiții grele, pe raza județelor Satu Mare și Maramureș.

Pe lângă aceasta, Caritas organizează periodic acțiuni de distribuire de mâncare caldă în perioada sărbătorilor, pentru a aprinde flacăra speranței în inima celor care au avut parte de o soartă vitregă.

Așa s-a întâmplat și acum, voluntarii organizației și angajații Centrului de Resurse pentru Integrare Socială și Profesională din Carei și Satu Mare au oferit pachete de ajutoare pentru sute de persoane și familii în cursul săptămânii trecute.

Datorită donației unui sătmărean generos, voluntarii Caritas au împărțit 700 de sărmăluțe în cele mai sărace zone de județ.

Ei s-au gândit și la vârstnicii bolnavi cu pensii mici care trăiesc singuri și în condiții grele, aflați în grija asistenților și infirmierilor de la Centrul de Îngrijire la Domiciliu „Sf. Hildegarda”, ducându-le acasă mâncarea gustoasă.

Tags: ajutoare  mancare  pasti  caritas  
1150 vizite
Distribuie pe