Locale Altele
Sambata, 22 Septembrie 2018
Sam, 22 Sept 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
“Cursa bucuriei” pentru copiii cu boli oncologice pe pista Hungaroring din Ungaria
Fundația Hans Lindner  - Joi, 12 Aprilie 2018

Fiți gata, start! Începe vindecarea! La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc cea de-a noua ediţie a evenimentului intitulat „Cursa bucuriei”, organizat pentru copiii bolnavi oncologic şi familiile acestora. 

Evenimentul a avut loc in Ungaria, la Hungaroring, unde au participat şi 15 asistaţi din Programul „Raza Speranţei” al Fundaţiei Hans Lindner,dedicata cestor copii.

A fost din nou experiență deosebită pentruacesti copii, care sâmbătă dimineața în zori au pornit entuziasmați cătreMogyoród, unde îi așteptau 180 de mașini rally ale team-ului Cursa Bucuriei. La acest eveniment au luat parte copii care au participat pentru prima data, dar și alții care au participat de mai multe ori la renumitul Hungaroring, unde au concurat marii piloți precum Alain Prost, Lauda, Senna, Schumacher și mulți alții.

După înregistrare, copiii și-au ales mașinile preferate conduse de piloți  profesioniști și a început marea distracție. Ei au fost foarte încântați și fericiți că au putut să încerce și să se plimbe pe circuit cu mai multe tipuri de mașini. Printre marile branduri de mașini în care copiii au fost copiloți se numără Porsche, Lamborghini, Maserati, modelele sportive de Mercedes, Subaru și o varietate mare de mașini austo sport “tuning”.

În pauze, când unii copii îşi aşteptau rândul, un magician i-a încântat pe copii cu diverse trucuri impresionante, dar a mai fost şi spectacol de dans si concert, iar pictura pe față a avut un mare succes în rândul tuturor.

Organizatorii și piloții de curse și-au demonstrat profesionalismul, deoarece au primit cu răbdare și înțelegere "copiloții" care au dorit să călătorească cu ei, oferindu-le și mici surprize (fructe şi sucuri sănătoase) la sfârșitul circuitului. Organizatorii au avut grijă și de aparținatorii copiilor, oferindu-le şi lor o experiență unică prin participarea la o aventură off-road cu maşini de teren prin pădure.

Suntem cu toţii conştienţi de o bună vreme că bucuria aduce vindecare, iar starea de bine ne dă puterea de a uita de grijile zilnice. În ziua de azi, tot mai mulţi sunt de părere că şi sufletul trebuie tratat, pentru ca fizicul să se poată vindeca mai uşor. Dar pentru asta e nevoie de momente de bucurie şi voie bună, iar echipa “Cursa bucuriei” a contribuit cu adevărat şi ea la bucuria copiilorşi a părinţilor, încercând să ofere reale speranțe copiilor bolnavi și familiilor lor, prin unirea forțelor. 

Cuvinte de laudă şi de mulţumire (inclusiv susținătorilor sătmăreni ai programului Raza Speranței) sunt pe această cale adresate celor care au pregătit şi au realizat cu multă dăruire şi disciplină acest eveniment, oferind o zi plină de aventuri, într-o companie cu adevărat fantastică.

Tags: cursa  hungaroring  copii  bolnavi  hans lindner  
609 vizite
Distribuie pe

E.G.A.L.O. Bursa locurilor de muncă, luni, la Negrești-Oaș
Vineri, 21 Septembrie 2018
Primăria Orașului Negrești-Oaș, în parteneriat cu HR Perform Cluj-Napoca și Picoil Info Consult Cluj- Napoca organizează luni, 24 septembrie 2018, Bursa locurilor de muncă...   continuare

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, în octombrie
Miercuri, 19 Septembrie 2018
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare anunță organizarea bursei locurilor de muncă pentru absolvenți în data de 19 octombrie 2018.   continuare

Suport psihologic de urgență pentru victimele accidentelor și dezastrelor
Miercuri, 19 Septembrie 2018
La inițiativa psihologului Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Someș” Satu Mare, lt. Camelia Socaci...   continuare

Oportunități de dezvoltare personală pentru tinerii sătmăreni
Miercuri, 19 Septembrie 2018
Asociația Stea în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Satu Mare desfășoară în perioada 19-28 Septembrie 2018 o campanie de informare a tinerilor sătmăreni cu privire la oportunitățile de voluntariat.   continuare

Noi locuri de muncă în Spațiul Economic European
Vineri, 14 Septembrie 2018
Angajatorii din Spatiul Economic European , oferă prin intermediul rețelei EURES 1722 locuri de muncă vacante, după cum urmează:   continuare