Locale Altele
Sambata, 4 Iulie 2020
Sam, 4 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Goana după ștampile la Bursa Locurilor de Muncă. Șomerii au rămas cu buzele umflate.
Veronica Hodas, Florin Răchitan  - Vineri, 20 Aprilie 2018

Ca în fiecare an, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă a mai bifat un eveniment de musai în calendarul lor de activități, Bursa Locurilor de Muncă, ca și cum asta ar conta în vreun fel în evoluția pieței muncii din județul Satu Mare.

La evenimentul găzduit vineri de Casa de Cultură a Sindicatelor, nu mai puțin de 55 de angajatori au oferit sătmărenilor aproape 800 locuri de muncă. Degeaba.

După ce oficialitățile și-au rostit discursurile frumoase, a început nebunia obișnuită a șomerilor care se călcau în picioare pentru a obține mult doritele ștampile, care să ateste că ei și-au căutat de lucru, dar n-au găsit, astfel că sunt îndreptățiți la încă o tură de bani de șomaj. Că noa, ce să facă?! ;))

Doar că de data aceasta au avut cam ghinion, deoarece reprezentanții firmelor, obișnuiți cu circurile de la edițiile precedente, au ascuns bine ștampilele :))))

Unii dintre puținii care au arătat interes real pentru locuri de muncă au fost cei câțiva deținuți aflați în perioada finală de executare a pedepselor lor în Penitenciarul Satu Mare, care chiar își doreau să se angajeze undeva imediat după ce vor fi puși în libertate.


Tags: stampile  someri  bursa  munca  
1228 vizite
Distribuie pe