Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Vino la Caritas Charity Walk!
Caritas Satu Mare  - Miercuri, 2 Mai 2018

Hai să facem împreună 12.000 de pași pentru copiii care au nevoie de terapie!

Maratonul de Solidaritate aflat la a XII-a ediție începând cu acest an va purta o denumire nouă și va avea un spirit mai tineresc, mai fresh.

 În procesul de regândire al unuia dintre cele mai mari acțiuni de caritate din județ s-au implicat cu drag mai multe echipe de liceeni.

Plimbarea în scop caritabil se va derula pe raza municipiului Satu Mare. În data de 9 iunie, sâmbătă la ora 8, participanții vor porni la drum din fața Catedralei Romano-Catolice și după parcurgerea unui traseu de circa 6 km vor ajunge la destinația finală: Grădina Magică, situată pe bulevardul Unirii nr. 49. În cadrul evenimentului anual de caritate al Caritas se strâng fonduri pentru dotarea grădinii senzoriale cu echipamentul necesar activităților terapeutice. Prin transformarea Maratonului de Solidaritate în plimbare caritabilă (Charity Walk) organizatorii doresc să facă evenimentul mai atractiv pentru familiile cu copii mici și pentru vârstnici.

Sponsorul principal al evenimentului este și de această dată compania Autonet. Ca în anii precedenți, aceasta oferă sprijin în proporție directă cu numărul de participanți, de aceea este foarte important să fim cât mai mulți.

Datorită elevilor Școlii de Arte, participanții care au parcurs traseul vor fi întâmpinați într-o atmosferă magică la finish. Limonada, înghețata, pogăcelele, gogoașele și pâinea cu unsoare vor face picnicul desăvârșit. Cei prezenți vor avea posibilitatea să cunoască munca specialiștilor Centrului de Reabilitare „Sf. Iosif” al Caritas. Prin intermediul unor jocuri interactive participanții vor putea descoperi lumea privită prin prisma unui copil cu dezvoltare atipică. Pentru mulți din cei prezenți începând cu această zi lumea va fi mai mare, mai frumoasă, mai fericită.

Vino cu noi la plimbare în data de 9 iunie, să aducem împreună speranța unui viitor mai bun și a unei vieți mai demne pentru copiii care au nevoie de terapie!

Tags: maraton  solidaritate  caritas  
2389 vizite
Distribuie pe