Locale Altele
Luni, 20 Ianuarie 2020
Luni, 20 Ian 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tânăr dispărut de acasă
Biroul de Presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie  - Joi, 18 Iunie 2009

Poliţiştii din Oraşu Nou au fost sesizaţi cu privire la dispariţia unui tânăr de 22 de ani, FEHER IOAN, domiciliat în satul Racşa.

Mama tânărului a reclamat faptul că fiul său a plecat de la domiciliu în data de 10 iunie, cu destinaţia judeţul Galaţi, comuna Matca, intenţionând să achiziţioneze din zonă legume, pe care ulterior să le valorifice.

 

Tănărul conducea o autoutilitară marca Iveco, de culoare albă, cu numărul de înmatriculare 06-SM-KMP şi avea asupra sa suma de 6.000 lei.

De asemenea, părinţii tânărului au precizat că în cursul zilei următoare, 11 iunie, l-au contactat telefonic pe fiul lor, asigurându-se că acesta a ajuns în siguranţă la destinaţie, urmând să revină la domiciliu.

 

Din momentul respectiv, însă, telefonul mobil i-a fost în permanenţă închis, iar părinţii nu au mai reuşi să stabilească nici o legătura cu acesta.

           

Semnalmentele bărbatului dispărut sunt următoarele: înălţimea de 175 cm, greutate aproximativă de 75 kg, statură atletică, păr şaten, ochi căprui, faţa ovală, buze subţiri, ca semn particular prezintă o aluniţă în spatele gâtului.

           

În momentul părăsirii domiciliului, tânărul purta pantaloni tip blue-jeans de culoare neagră, papuci din plastic de culoare neagră şi un  tricou verde cu mâneca scurtă.

 

Persoanele care pot furniza date cu privire la tânărul dispărut sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Tags: tanar  disparut  orasu nou  feher ioan  
1136 vizite
Distribuie pe