Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Sătmărenii sunt invitați sâmbătă la Caritas Charity Walk
Caritas Satu Mare  - Vineri, 8 Iunie 2018

Participă la Caritas Charity Walk și sprijină astfel dotarea Grădinii Magice cu echipamentul necesar derulării activităților terapeutice!

Mâine dimineață la ora 8 se dă startul la Caritas Charity Walk sau Maratonul de Solidaritate. Scopul plimbării caritabile este dotarea grădinii senzoriale înființată de Organizația Caritas cu echipament terapeutic.

Înregistrarea participanților începe de la ora 7.30, în parcarea de lângă Catedrala Romano-Catolică. Start-ul se va da la ora 8, iar după circa 6 kilometri de plimbare plăcută, pe la ora 9.30 participanții vor ajunge la finish: la Grădina Magică situată pe bulevardul Unirii nr. 49.

La fața locului sătmărenii osteniți în plimbare, dar neosteniți în a face bine, vor putea alege între diverse programe. Vor avea prilejul să descopere grădina senzorială și să se familiarizeze cu munca specialiștilor de la Centrul de Reabilitare „Sf. Iosif” al Caritas.

În cadrul unor jocuri interactive, cei interesați vor putea experimenta cum ar face față unor sarcini cotidiene dacă datorită unor dizabilități, abilitățile lor ar fi mai îngrădite. Organizatorii au pregătit un loc special amenajat în care copiii își pot petrece timpul jucând.

Nu va lipsi nici tombola și nici Roata Norocului asigurată de Autonet. Rama foto, atât de populară la maratonul de anul trecut, va asigura un cadru perfect pentru o poză de familie.

Organizația Caritas îi îndeamnă pe sătmărenii dornici să facă un bine, să participe în număr cât mai mare mâine dimineață la plimbarea caritabilă, să facă împreună 12000 de pași pentru Grădina Magică, și implicit pentru copiii care au parte de terapie acolo!

 

Tags: charity walk  caritas  satu mare  
1051 vizite
Distribuie pe