Locale Altele
Sambata, 4 Aprilie 2020
Sam, 4 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
O Masă Caldă pentru sătmărenii fără adăpost, cu zarzavaturi din grădina Adăpostului de Noapte
Florin Răchitan  - Vineri, 8 Iunie 2018

Lansat în urmă cu trei ani la Satu Mare, proiectul ”O Masă Caldă”, în cadrul căruia mai mulți voluntari se adună în fiecare vineri după-amiază și gătesc zeci de porții de mâncare pentru beneficiarii de la Adăpostul de Noapte din cartierul 14 Mai, a primit în această zi de vineri o parte din ”materia primă” chiar de la beneficiari.

În acest an, sătmărenii care și-au găsit un refugiu la Adăpostul de Noapte și-au amenajat o mică grădină în spatele clădirii, iar de acum încolo furnizează toate verdețurile pentru voluntarii care le gătesc mâncarea în zilele de vineri.

Sufletul grupului de voluntari este Simona Gavrilă, expert în proiecte finanțate cu fonduri europene, iar ”masterchef” este Rudi bacsi, adică Rudolf Riedl, fost prefect al județului. Grupul lor poate fi găsit la treabă în fiecare vineri, de la ora 13, la cantina Liceului Forestier. Este binevenită orice mână de ajutor sau donație.

Azi ei au gătit 50 de șnițele cu cartofi și lângă fiecare porție au adăugat salata culeasă din grădina beneficiarilor de la Adăpostul de Noapte.

Tags: masa  calda  salata  beneficiari  adapost  noapte  
1348 vizite
Distribuie pe