Locale Altele
Joi, 6 Octombrie 2022
Joi, 6 Oct 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Caritas așteaptă în continuare donații de ghiozdane
Caritas Satu Mare  - Miercuri, 22 August 2018

În perioada 8 – 24 august Organizația Caritas derulează o acțiune de colectare de ghiozdane pentru școlari proveniți din medii defavorizate.

Vineri se încheie acțiunea de colectare de ghiozdane inițiată de Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare.

În cadrul acțiunii, cetățenii dornici să facă un bine au posibilitatea să doneze ghiozdanele folosite, dar în stare bună ale copiilor și nepoților lor unor școlari cu situație materială modestă, dar dornici să învețe, beneficiari ai centrelor de zi pentru copii ale organizației. 

Ghiozdanele sunt preluate la Centrul de Resurse pentru Integrare Socială și Profesională al Caritas situat pe strada B. Șt. Delavrancea nr. 9, în zile lucrătoare între orele 12 și 16.

Coordonatoarea centrului de resurse, Szűcs Ritta ne-a informat că deși ne aflăm în perioada concediilor și temperaturile sunt ridicate, sătmărenii aduc zilnic ghiozdane la punctul de colectare.

În multe ghiozdane donate, proprietarii vechi au ascuns cu grijă seturi de creioane colorate și alte rechizite, ceea ce dovedește că ei doresc să facă o bucurie școlarilor care vor începe noul an școlar purtând aceste ghiozdane, și nu doar să scape de lucrurile pe care nu le mai folosesc.

Mulți localnici vin la centru cu copiii sau nepoții lor pentru ca aceștia să simtă că prin donarea ghiozdanelor lor chiar fac un bine – susține Szűcs Ritta.

Organizația Caritas îi roagă pe cetățeni să se implice în acțiunea de colectare de ghiozdane în funcție de posibilități.

Tags: actiune  donatii  ghiozdane  caritas  
1060 vizite
Distribuie pe