Locale Altele
Marti, 5 Decembrie 2023
Marti, 5 Dec 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un grup de tineri sătmăreni îl ajută pe Moș Crăciun să ducă daruri copiilor nevoiași
Florin Răchitan  - Miercuri, 21 Noiembrie 2018

Membrii Asociației ”Apel la Acțiune” organizează în acest an cea de-a doua ediție a campaniei prin care îl ajută pe Moș Crăciun să ajungă cu cadouri la copiii din familiile nevoiașe, dar și la cei din centrele de plasament din județul Satu Mare.

În cadrul unei conferințe de presă pe care au susținut-o miercuri, inițiatorii – consilierul local Mihai Huzău, Anca Pușcaș, Renato Crâșmar, Alexandru Șuta și Orlando Oșan – au prezentat detalii despre campania la care sunt invitați să contribuie toți sătmărenii.

Moș Crăciun a primit deja peste 300 de scrisori care conțin dorințele transmise de copii, iar în următoarele săptămâni îi așteaptă pe toți sătmărenii darnici să preia câte o scrisoare din Atelierul Moșului situat la subsolul Hotelului Dana II, în fiecare zi de luni până vineri între orele 14 – 20, iar sâmbătă între 14 – 18.

Sătmărenii sunt rugați să achiziționeze obiectele de pe listă până în data de 10 decembrie, iar cadourile gata ambalate vor fi împărțite de Moș Crăciun prin tot județul în perioada 21 – 23 decembrie.

Cei care își permit, sunt invitați să doneze și sume de bani pentru achiziționarea unor obiecte uzuale în centrele de copii, inclusiv mașini de spălat, centrale termice, frigidere sau piese de mobilier.

Pentru mai multe detalii, sătmărenii care doresc să se implice în acest proiect sunt rugați să-i contacteze pe organizatori la numărul de telefon 0742-225.844 sau la adresa de e-mail apellaactiune@gmail.com ori pe pagina de Facebook a asociației.

Tags: apel  actiune  mos  craciun  
1567 vizite
Distribuie pe