Locale Altele
Vineri, 1 Martie 2024
Vin, 1 Mar 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Număr de copii peste așteptări la atelierul de creație de Advent organizat de Centrul Scheffler
Centrul Fericitul Scheffler Janos  - Vineri, 30 Noiembrie 2018

Conform tradiției, Centrul Fericitul Scheffler János a organizat și în acest an atelierul de creație de Advent.

Surorile de caritate ale ordinului „Sfântul Vicențiu” din Satu Mare și specialiștii centrului au așteptat la eveniment familiile cu copii mici înregistrați la centru, dar au fost primiți cu mare drag toți cei care s-au prezentat pentru a se pregăti pentru sărbătorile de iarnă.

În perioada așteptării nașterii Domnului, pregătirea spirituală în comunitate s-a desfășurat din nou într-o atmosferă plină de bucurie și dragoste deplină căci atât cei mici, cât și cei mari au participat cu mare entuziasm la activitățile creative coordonate de specialiștii centrului. 

Atelierul de creație de Advent a fost deschis de Szabó Bíborka, directorul Centrului Fericitul Scheffler János, ea transmițând mesajul Papei Francisc legat de această sfântă sărbătoare, după care cei peste 150 de participanți au fost salutați de superioara provincială a surorilor de caritate Sf. Vicenţiu din Satu Mare, Szabó M. Rita, care a subliniat importanța și intimitatea acestei perioade.

Atelierul s-a desfășurat în trei locații. Copii de sub trei ani au fost așteptați cu un spațiu de joacă, iar cei mai mari cu activități de artizanat, unde au putut confecționa coronițe pentru Advent, coșulețe, ornamente pentru pomul de Crăciun, dar s-au putut bucura și ei de momente de delectare cu jocuri specifice propriei categorii de vârstă, printre care și pista de training senso-motor.

În spiritul credinței, iubirii și profesionalismului, comunitatea Centrului Fericitul Scheffler János este în continuă creștere. Mulțumim tuturor celor care au participat, copiilor, părinților și colegilor care, prin munca lor devotată, au slujit cu drag consolidarea comunității noastre!

Tags: copii  atelier  advent  
1226 vizite
Distribuie pe