Locale Altele
Joi, 30 Martie 2023
Joi, 30 Mar 2023
Târg de Crăciun caritabil organizat de Trupa Harag György
Trupa Harag Gyorgy  - Miercuri, 5 Decembrie 2018

Actorii Trupei Harag György vă invită la un târg de Crăciun caritabil pe data de 10 decembrie în bufetul Teatrului de Nord.

Vă invităm la o întâlnire cu actorii la care veți putea achiziționa obiecte artizanale confecționate de aceștia! Suma încasată în urma târgului va fi oferită Serviciului de Ajutor Maltez Satu Mare pentru a oferi astfel o mână de ajutor familiilor cu mulți copii.

Prin spectacolele sale caritabile, Trupa Harag György oferă, an de an, sprijin material celor nevoiași. Ideea organizării acestui târg caritabil de obiecte artizanale s-a născut din inițiativa membrilor trupei care, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, și-au propus în acest an, să sprijine, într-o modalitate mult mai directă, copiii unor familii cu posibilități materiale modeste.

Diversitatea produselor va fi asigurată atât de actorii trupei, cât și de personalul de deservire și voluntari. Toți cei interesați vor putea achiziționa celor dragi cadouri precum decorațiuni de masă și pentru pomul de Crăciun, cosmetice natural și prăjituri de casă.

Vă așteptăm cu drag să ne fiți alături într-o atmosferă familiară pe data de 10 decembrie între orele 16.00 și 21.00 la Grandstand (bufetul Teatrului de Nord).

Tags: targ de craciun  caritabil  
1175 vizite
Distribuie pe