Locale Altele
Sambata, 13 August 2022
Sam, 13 Aug 2022
Campania „Să îl ajutăm pe Florin!”, la jumătatea perioadei de desfășurare
Direcția de Cultură Carei  - Joi, 6 Decembrie 2018
În cadrul campaniei umanitare ”Să-l ajutăm pe Florin!” demarate la Carei la mijlocul lunii noiembrie, s-a strâns până în prezent suma de 2.731 lei și 50 euro, bani care vor fi înmânați familiei lui Florin.

Este cea mai mare sumă colectată în ultimii ani în cadrul unor campanii umanitare similare, organizate în preajma Sărbătorilor de Iarnă.

Vă reamintim că Florin Bărnuțiu (”Viltzi”), fost membru al formației Castelanii și un prieten apropiat al culturii careiene, are 43 de ani și a suferit un atac cerebral, iar pentru a-și continua tratamentul, are nevoie de un sprijin financiar.

Campania continuă până în data de 22 decembrie. Cine dorește să îl ajute, poate face o donație în bani la Centrul Cultural, Biblioteca Municipală sau Castelul Károlyi (camera 10), în zilele lucrătoare, între orele 9-15, sau la evenimentele culturale organizate de către Direcția de Cultură la Castel, Teatrul Municipal sau în aer liber.

Direcția de Cultură mulțumește tuturor persoanelor care au făcut donații și care s-au implicat în această campanie umanitară.
Tags: campanie umanitara  florin  carei  
798 vizite
Distribuie pe