Locale Altele
Luni, 2 Octombrie 2023
Luni, 2 Oct 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mini-Revelion la Centrul „Speranța” al Caritas
Caritas Satu Mare  - Miercuri, 16 Ianuarie 2019

Anul Nou va fi unul bun dacă începe bine de cel puțin două ori - consideră vârstnicii de la clubul sătmărean care au marcat Revelionul încă odată.  

Pensionarii care frecventează Centrul de Zi „Speranța” pentru Vârstnici al Organizației Caritas au urat bun venit noului an pentru a doua oară, în cadrul mini-Revelionului organizat marți.

Vârstnicii care vin la centru, petrec noaptea dintre ani de obicei împreună, așa s-a întâmplat și de această dată. La petrecea de mini-Revelion au participat și acei membrii de club care preferă să nu iasă pe stradă seara, în frig, sau care din diverse motive nu au avut posibilitatea să petreacă alături de colegii lor seara de Revelion.

Evenimentul a oferit un bun prilej pentru a-i felicita pe membrii de club născuți în luna decembrie, respectiv ianuarie. Printre cei felicitați au fost și patru doamne care împlinesc în ianuarie o vârstă rotundă.

„Când e vorba de doamne, considerăm că nu se cuvine să menționăm vârsta lor. Dar în cazul unor femei atât de frumoase, atât de active, specificarea vârstei nu trebuie să fie un motiv de supărare, ci un fapt care ne face să le admirăm și mai mult” – a spus coordonatorul centrului, Magdolna Hauler atunci când a urat multă sănătate și bucurie Irmei Hajdu care împlinește 80 de ani în luna ianuarie, respectiv lui Vajda Vilma, Ținca Elisabeta și Kovács Klára, care au ajuns la frumoasa vârstă de 75 de ani.


Bineînțeles, pe lângă cele patru doamne și ceilalți sărbătoriți și-au primit garoafa albă și urările de bine, și anume: Takács László, Székely Sándor, Vatra Éva, Juhász József, Marchiș Gheorghe (Gigi), Pályi Mária și Borbás Pál. 

După felicitarea sărbătoriților, Vajda Vilma, Puiu Rozália (Margó) și Marchiș Gigi au recitat versuri compuse chiar de ei pentru această ocazie. Programul a continuat cu petrecerea de mini-Revelion care a ținut până după-masa târziu.


De săptămâna viitoare pensionarii care frecventează Centrul „Speranța” încep pregătirile pentru petrecerea de Carnaval, marcând cu aceeași ocazie și Ziua Îndrăgostiților.

Tags: revelion  centru de zi  speranta  
1112 vizite
Distribuie pe