Locale Altele
Duminica, 27 Septembrie 2020
Dum, 27 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tenorul Nagy Norbert și Clubul Rotary au donat echipamente medicale Spitalului Județean
Rotary Club Satu Mare  - Vineri, 26 Aprilie 2019

Rotary Club Satu Mare, alături de tenorul de origine sătmăreană Nagy Norbert, au finalizat donația unui pachet de echipamente medicale către secția de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

Acesta este al treilea an în care artistul sătmărean, în colaborare cu Clubul Rotary Satu Mare, sprijină financiar sau material comunitatea sătmăreană.

Echipamentele în valoare de 22.000 lei (un electrocardiograf și două Holtere mobile EKG) au fost achiziționate pentru spital din sumele obținute în urma vânzării biletelor la concertele de Crăciun susținute de Nagy Norbert (eveniment sprijinit de Clubul Rotary), în luna decembrie a anului trecut.

Echipamentele donate vin în sprijinul pacienților cu probleme cardiace, acțiunea având ca scop îmbunătățirea calității actului medical pentru comunitatea sătmăreană.

Predarea echipamentelor a avut loc in prezența tenorului Nagy Norbert, respectiv a reprezentanților Clubului Rotary Satu Mare, ai conducerii Spitalului Județean de Urgență Satu Mare și ai secției Cardiologie.

Tags: donatie  echipamente  medicale  rotary  nagy norbert  
710 vizite
Distribuie pe