Locale Altele
Luni, 20 Mai 2024
Luni, 20 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Prefectul îl ajută pe copilul bolnav refuzat de toate școlile
Prefectura Satu Mare  - Miercuri, 9 Octombrie 2019

Prefectul Darius Filip s-a întâlnit miercuri cu reprezentanţii Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională (CJRAE), cei ai Şcolii Gimnaziale Dr. “Vasile Lucaciu” din Satu Mare, respectiv cu mama care susţine că băiatul său de opt ani a fost refuzat la şcolarizare de conducerile mai multor unităţi de învăţământ, pe fondul tulburărilor comportamentale cu care se confruntă.

Întâlnirea a avut ca scop găsirea unei soluţii concrete pentru şcolarizarea copilului într-un timp cât mai scurt.

Situaţia minorului a fost făcută publică în urma participării mamei sale la audienţele susţinute marţi de către prefectul judeţului Satu Mare.

Având în vedere că la dosarul copilului au fost adăugate astăzi documente medicale noi, joi se va întruni din nou Comisia de orientare şcolară şi profesională de pe lângă CJRAE Satu Mare.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a solicitat instituţiilor cu atribuţii în domeniul social şi educaţional să clarifice toate aspectele acestui caz şi să aleagă împreună cu familia copilului varianta optimă pentru minor. Cazul rămâne în atenţia directă a prefectului până la finalizarea acestuia.

Tags: copil  bolnav  prefect  
1542 vizite
Distribuie pe