Locale Altele
Miercuri, 21 Octombrie 2020
Mie, 21 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sătmărenii cu suflet mare sunt invitați să fie ajutoarele lui Moș Crăciun pentru copiii nevoiași
Veronica Bretan  - Joi, 28 Noiembrie 2019

Proiectul „Ajutoarele lui Moș Crăciun”, organizat de către Asociația “Apel la Acțiune”, a ajuns anul acesta la cea de-a 3-a ediție, iar ajutoarele moșului se pregătesc intens să ofere sute de zâmbete și anul acesta copiilor nevoiași din Satu Mare.

Fondatorul proiectului, Mihai Huzău, a transmis astăzi, în cadrul unei conferințe de presă faptul că anul aceste peste 300 de copiii din familii nevoiași și Centre de Plasament i-au scris Moșului o scrisoare. „Anul acesta, avem peste 300 de scrisori care conțin cadouri si suntem convinși că le vom aduce multă bucuria. Avem de facut două lucruri: să îndeplinim dorințele copiilor, si pentru că cei mici nu trăiesc doar din cadouri, vrem să strângem donații pentru ei. Acolo unde stiți familii cu probleme, vă rugăm să ne transmiteți. Sătmărenii vor veni, vor lua scrisorile de la noi, vor cumpăra cadourile care apar în scrisoare, le vor ambala și le vor aduce la atelierul moșului. Cei care doresc să doneze, să ne contacteze”

Dorințele modeste ale copiilor pot deveni realitate cu ajutorul sătmărenilor generoși care doresc să le aducă o bucurie celor mici. Crăciunul înseamnă bucuria de a oferi, iar organizatorii, alături de voluntarii și participanții acestui eveniment, au înțeles acest lucru.

Anul acesta ajutoarele de nădejde ale Moșului sunt Mihai Huzau, Renato Crismar, Anca Puscas, Alexandru Șuta și Anișoara Ienășoiu, alături de o armată de sătmăreni inimoși care vor face tot posibilul să îndeplinească dorințele copiilor.

Primele două ediții, peste 1.000 de persoane s-au alăturat proiectului și au oferit împreună peste 700 de cadouri micuțtilor.

Prima parte a proiectului va consta în îndeplinirea dorințelor din scrisorile copiilor, iar a doua parte în donații și sponsorizări care să acopere nevoile materiale de baza ale acestora. În 2018 au fost achiziționate o mulțime de bunuri, precum centrale termice, mașini de spălat, obiecte de mobilier și a fost amenajata o cameră de studiu la una dintre casele de copii.

Donațiile pot fi strânse de luni până vineri între orele 14:00 si 20:00 și sâmbătă între 14:00 și 18:00 la Atelierul Moșului de la subsolul Hotelului Dana 2, din Piața Libertății numărul 2, locul din care se pot ridică și scrisorile.

Cadourile pot fi achizitionate, pregătite și ambalate până în data de 9 decembrie, iar Moșul împreună cu cei care doresc să îl insoțească le va dărui copiilor în data de 20 – 22 decembrie.

Oricine dorește să fie ajutorul lui Moș Crăciun în iarna aceasta, este așteptat și rugat să contacteze Asociația “Apel la Acțiune” la numărul de telefon 0755 814 892, adresa de email contact@apellaactiune.ro sau pe pagina de Facebook – Asociatia “Apel la Actiune”. Președinte Asociația “Apel la Acțiune”, Mihai Huzău

Tags: ajutoare  mos craciun  apel  actiune  
805 vizite
Distribuie pe