Locale Altele
Vineri, 7 Octombrie 2022
Vin, 7 Oct 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
DRÄXLMAIER Satu Mare – ajutorul lui Moș Crăciun
Draxlmaier Satu Mare  - Duminica, 22 Decembrie 2019

În al treilea an consecutiv, colegii din companie au fost invitați să devină ajutoarele lui Moș Crăciun și să contribuie la căldura sărbătorilor de iarnă. Împreună ei au pregătit peste 145 de pachete de cadouri.

La împachetarea surprizelor au participat multe mâini iscusite, care au strecurat, pe lângă produse, gânduri bune și dragoste pentru cei mici. ”DRÄXLMAIER este o companie de familie și acest lucrudefinește implicareanoastră în comunitatea din care facem parte. Succesul acțiunii caritabile pe care am organizat-o și în acest an demonstrează că avem alături de noi oameni cu spirit generos și suflet cald, care doresc să fie alături de acești copii în ajun de sărbătoare. Sunt mândru că pot face parte din această frumoasă comunitate de la DRÄXLMAIER” - spune Iuliu Cadar, Director General în cadrul DRÄXLMAIER Satu Mare.

Pachetele au fost livrate la 11 centre din județ de voluntari din rândul angajaților, care au fost primiți cu multă bucurie. Ajutoarele lui Moș Crăciunau primit multe zâmbete și îmbrățișări în semn de mulțumire de la copii. ”Am pregătit multe pachete de cadouri și am ținut mult să pot participa și la împărțirea lor. Am întâlnit copii de toate vârstele. Ne-au primit cu drag și ne-au și colindat, așa cum e obiceiul în această perioadă a anului. Au primit darurile aduse de noi, ajutorii lui "Moș Crăciun" cu mult entuziasm și s-au bucurat enorm de ele. Pentru mine este un sentiment greu de descris. Sunt bucuroasă că am putut face ceva atât de frumos pentru ei” - ne povestește Aliz Spiller, unul dintre voluntarii care au participat și la distribuirea cadourilor.

Copiii de la Centrul Tip Familial ”Orhideea” din Rătești au primit, pe lângă pachetele pregătite de voluntari, un aragaz nou și o mașină de uscat haine. ”Ne bucurăm mult de aceste aparate noi. Ne ajută să le oferim copiilor din centru condiții mai bune. Mulțumim companiei și angajaților pentru generozitate și implicare” - spune Gheorghe Mateoc, coordonatorul centrului.

Fiecare echipă care a livrat pachețele de cadouri la centre s-a întors cu zâmbetul pe buze. Impresionați de experiența trăită, colegii de la DRÄXLMAIER Satu Mare și-au propus să continue tradiția acestor acțiuni.

Partenerul companiei în proiect a fost Asociația Culturală pentru Tinerii din Satu Mare.

1620 vizite
Distribuie pe