Locale Altele
Sambata, 1 Aprilie 2023
Sam, 1 Apr 2023
Grup de voluntari sătmăreni care-i ajută pe bătrâni la cumpărături, să nu se expună la coronavirus
Florin Răchitan  - Vineri, 13 Martie 2020

După modelul celorlalte orașe din România în care funcționează deja, Organizația Municipală PSD Satu Mare a pus la punct un sistem prin care un grup de voluntari preiau în fiecare dimineață comenzile vârstnicilor și le livrează în cursul zilei toate produsele de care au nevoie, pentru a-i proteja de coronavirusul care i-ar putea infecta în timpul cumpărăturilor.

Sistemul este funcțional chiar din acest sfârșit de săptămână, tot ce trebuie să facă cei interesați este să sune la numărul de telefon 0745-491.999, unde un operator le va prelua comenzile, iar voluntarii PSD Satu Mare le vor livra produsele la domiciliu. Beneficiarii vor plăti doar prețul produselor, fără nici un fel de taxe suplimentare.

Inițiativa este a senatorului PSD de Satu Mare, Gabriel Leș, care este ajutat de colegii săi de partid din Consiliul Local Satu Mare, Ciprian Crăciun și Adrian Micle.

Să le fim recunoscători vârstnicilor și să avem grijă de ei! În această perioadă dificilă, în care fiecare dintre noi ar trebui să stăm mai mult în casă, este nevoie de umanitate și solidaritate față de semenii noștri.

Cei mai expuși acestei pandemii sunt vârstnicii, iar noi, cei mai tineri, avem obligația să-i protejăm de o posibilă infectare cu noul Coronavirus – Covid 19.

Împreună cu colegii mei din Organizația Municipală PSD Satu Mare, Ciprian Crăciun și Adrian Micle, am făcut un grup de voluntariat și ne punem la dispoziția vârstnicilor din municipiul Satu Mare pentru a le face cumpărături – alimente și medicamente sau chiar plata facturilor, pentru ca ei să nu mai fie nevoiți să iasă din casă și să nu se expună.

Dimineața între orele 8-13 vom prelua comenzile vârstnicilor care vor dori să-i ajutăm, iar după amiaza le vom livra cumpărăturile. Facem acest lucru voluntar, din dorința de a-i proteja și a le arăta recunoștința noastră.

Haideți să le arătăm că nu-i abandonăm! Haideți să fim solidari pentru a trece împreună peste această încercare!

Tags: initiativa  voluntari  coronavirus  
3630 vizite
Distribuie pe