Locale Altele
Vineri, 21 Ianuarie 2022
Vin, 21 Ian 2022
Speed Doner Delivery distribuie zilnic zeci de pachete cu mâncare gratis pentru nevoiași
Florin Răchitan  - Vineri, 20 Martie 2020

O firmă specializată pe catering, Speed Doner Delivery, care livrează pachete cu mâncare la domiciliu de la mai multe restaurante cu care are contract în acest sens, s-a alăturat eforturilor de combatere a efectelor economice și sociale a pandemiei de coronavirus.

Observând că în fiecare zi rămân zeci de pachete cu mâncare neconsumată (restaurantele pregătesc, de obicei, o cantitate de mâncare gătită din care să le rămână și rezerve în cazul în care ar primi comenzi mai multe ca de obicei n.r.), managerul responsabil cu operațiunile pe raza municipiului Satu Mare, Norbert Trefszker, s-a înțeles cu patronii restaurantelor ca, având în vedere situația specială în care ne aflăm cu toții din cauza coronavirusului, să-i permită să distribuie gratuit, în fiecare zi, pachetele cu mâncare ce-i rămân după ce livrează toate comenzile plătite.

Patronii au fost de acord, astfel că Norbi al nost’ bate drumurile Sătmarului prin toate cartierele, la orele după-amiezii, și oferă gratuit pachete cu mâncare oamenilor nevoiași.

El a identificat deja mai mulți pensionari cu pensie minimă, cărora le livrează mâncare în fiecare zi, dar se oprește și în zonele cunoscute pentru problemele sociale și oferă direct din portbagaj pachetele cu mâncare oamenilor care apelează la el.

”Ne-am mobilizat și noi în această situație sensibilă. Suntem atenți la cei mai vulnerabili semeni ai noștri, dintre care mulți stau pe stradă, înfometați. Le oferim zeci de porții de mâncare în mod gratuit. Considerăm că astfel punem și noi umărul pentru clădirea unei societăți mai bune, mai umane. Vom continua să oferim în fiecare zi pachete cu mâncare gratis cel puțin până vom ieși cu toții cu bine din această criză cauzată de coronavirus” - a declarat Norbert Trefszker. 

Tags: mancare  gratis  speed delivery  
1594 vizite
Distribuie pe