Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Echipamente medicale donate de aleșii locali ALDE spitalelor din Satu Mare și Carei
ALDE Satu Mare  - Duminica, 26 Aprilie 2020

Pandemia de Coronavirus a avut consecințe nu doar la nivel național, ci pe plan mondial. Conștienți fiind de faptul că doar împreună, dând dovadă de responsabilitate și solidaritate, vom putea combate acest temut virus, aleșii locali ALDE, la inițiativa consilierului județean Tămășan Claudiu, nu au putut sta deoparte.

Suntem alături de fiecare comunitate zi de zi, suntem mereu la dispoziția cetățenilor, iar de această dată ne-am dorit să le arătăm și eroilor din prima linie a bătăliei anti-coronavirus că îi sprijinim în eforturile pe care le depun în această perioadă. Drept urmare, aleșii locali ALDE au făcut o donație în valoare de 11.600 lei. Din această sumă s-a reușit achiziționarea a 9 tensiometre, 50 litri de dezinfectant pentru suprafețe, 2.000 de botoșei, 210 litri de dezinfectant pentru pardoseli și 150 de combinezoane, echipamente care au ajuns la spitalele din Satu Mare și Carei.

Este important ca cei care se află în prima linie să nu uite că suntem alături de ei necondiționat! Credem că în acest moment este nevoie de solidaritate și responsabilitate, pentru a proteja viața celor mai vulnerabili în fața bolii. Sistemul medical românesc a fost greu pus la încercare, iar cadrele medicale merită, fără îndoială, toată susținerea posibilă pentru a câștiga această bătălie.

Tags: donatie  echipamente  medicale  alde  
2974 vizite
Distribuie pe