Locale Altele
Sambata, 8 August 2020
Sam, 8 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Programe noi la Fundaţia „Hans Lindner”
Penina Cirţ  - Marti, 15 Septembrie 2009

În perioadă de criză economică, în care mulţi sătmăreni rămân fără locuri de muncă, iar absolvenţii îşi găsesc de lucru din ce în ce mai greu, Fundaţia „Hans Lindner” dezvoltă programe sociale noi: Fit for Job şi Fit for Bussines. De asemenea, celelalte două programe existente deja, Fit for Life şi Bursa Ideilor au fost îmbunătăţite.

 

Fit for Job este un program nou introdus în grila Fundaţiei „Hans Lindner” şi se adresează în special tinerilor absolvenţi, şomerilor, dar şi angajaţilor, privind accesarea unui loc de muncă sau avansarea lor profesională.

Participanţii la program vor primi sfaturi cu privire la comunicarea verbală şi non-verbală, vor fi învăţaţi cum să îşi scrie un CV european şi vor primi îndrumări referitoare la modul de prezentare la interviul de angajare.

 

Programul va cuprinde patru seminarii gratuite, în perioada 25 septembrie -1 octombrie 2009.

 

Un alt program nou, Fit for Business, se adresează persoanelor care doresc să acumuleze cunoştinţe în domeniul afacerilor sau să-şi dezvolte primul lor proiect de afacere. Şi aceste eminarii sunt gratuite şi se desfăşoară în perioada 15 octombrie 2009 - 5 iunie 2010.

 

Programele deja existente au fost îmbunătăţite astfel: Fit for Life este destinat de acum înainte şi elevilor şi cuprinde cursuri de limba engleză, germană, calculator la nivel de începători sau avansaţi.

 

De asemenea continuă Bursa Ideilor, program ajuns la cea de-a VI-a ediţie, iar participanţii vor avea posibilitatea să facă parte şi din echipele Fit for Job şi Fit for Bussiness.

 

Înscrierile pentru oricare din aceste programe se pot face la sediile Fundaţiei „Hans Lindner” de pe strada Ceahlăului nr.38 sau Piaţa George Boitor nr.11 ori prin formular online pe site-ul fundaţiei.

Tags: fit for job  fit for bussiness  hans lindner  
1745 vizite
Distribuie pe