Locale Altele
Duminica, 18 Aprilie 2021
Dum, 18 Apr 2021
Zeci de vârstnici sătmăreni primesc hrană caldă în fiecare zi prin programul Lindner Agape
Fundația Hans Lindner  - Marti, 30 Martie 2021

Programul recent lansat „Lindner Agapé” al Fundației Hans Lindner își propune să contribuie la îngrijirea persoanelor neajutorate, care au dificultăți sau sunt incapabile – din cauza vârstei sau stării de sănătate - să aibă grijă de ele însele.

Programul constă în oferirea gratuită a unei porții de mâncare caldă în fiecare zi pentru fiecare beneficiar. Hrana caldă este preparată în bucătăria fundației și este livrată beneficiarilor de către angajați, care astfel îi întâlnesc în mod regulat și îi ajută, totodată, la rezolvarea problemelor ivite în viețile lor. Pentru realizarea acestui scop, fundaţia colaborează cu producători locali, voluntari și școli profesionale, cărora le mulţumeşte şi pe această cale. 

În cadrul programului „Lindner Agape” până acum au fost livrate zilnic 50 de porții de mâncare caldă, în principal persoanelor în vârstă din Satu Mare. Acești beneficiari au fost semnalați de către sătmăreni. Simțim că în Postul Mare și pe măsură ce se apropie sărbătoarea de Paști, oamenii sunt mai sensibili și este important pentru ei să sprijine persoanele în vârstă și cu dificultăţi. 

Pe această cale, sătmărenii sunt rugați să sesizeze cu încredere personalul fundaţiei, anunţând la 0760-723.224 (Boros Hermina), dacă cunosc o persoană a cărei sănătate sau condiții de viață precare necesită intervenție, îngrijire (atenție, grijă și menținerea legăturii strânse). De asemenea, sunt binevenite donaţiile din partea sătmărenilor, care doresc să își ofere susținerea sub diferite forme: alimente sau sprijin financiar.

Împreună putem fi mai buni, mai eficienţi! Vă mulţumim din suflet!

1190 vizite
Distribuie pe