Locale Altele
Vineri, 21 Ianuarie 2022
Vin, 21 Ian 2022
Adrian Cozma i-a invitat pe copiii de la casele de tip familial la centrul de echitație din Ardud Vii
Florin Răchitan  - Joi, 30 Decembrie 2021

Se cunoaște pasiunea pentru creșterea cailor a deputatului PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, cel care a amenajat un adevărat centru de echitație la ferma sa din Ardud Vii, unde organizează de ani de zile evenimente de hipoterapie pentru copiii cu nevoi speciale sau pentru cei care își doresc să aibă parte de asemenea experiențe benefice pentru dezvoltarea lor psihică.

În prag de An Nou, deputatul sătmărean și-a petrecut toată ziua de joi alături de copiii de la Casa de Tip Familial ”Maria” din Satu Mare, instituția similară ”Iris” din Berindan, precum și de la Centrul de Asistență și Intervenție a Victimelor Traficului de Persoane, Abuzului, Neglijării și Exploatării ”Andrei” din Satu Mare, pe care i-a invitat la centrul de echitație pentru a avea parte de momente unice de bucurie, așa cum nu le-a fost dat să trăiască până acum.


Vizibil emoționat, deputatul i-a învățat pe copii să călărească pentru prima oară în viața lor, după care au avut ocazia să-i hrănească și să-i îngrijească pe preferații lor din grajd, promițându-le că se vor întoarce la ei, pentru a petrece asemenea momente de bucurie și în anii următori.
Ziua și anul au fost încheiate cu o cină ”ca la fermă”, cu pizza asigurată de Gemelli și cadouri împărțite copiilor de către Adrian Cozma și vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Cristian Valer Beșeni, înainte de a-și lua rămas bun până la următoarea întâlnire.

”Toți copiii merită o viață bună, iar pe cei aflați în dificultate merită și trebuie să-i ajutăm. Așa putem într-adevăr să fim buni prin lucruri concrete pe care le putem face pentru aproapele nostru și prin bucuriile pe care le putem aduce celorlalți. Astăzi a fost o zi specială și pentru mine, o zi de reflecție, dar și una binecuvântată pentru un final de an atât de greu și complicat pentru majoritatea dintre noi” – a declarat Adrian Cozma.
1639 vizite
Distribuie pe