Locale Altele
Duminica, 27 Noiembrie 2022
Dum, 27 Nov 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Moș Crăciun își caută ajutoare și în acest an!
Asociația Apel la Acțiune  - Joi, 3 Noiembrie 2022

Rezerva o scrisoare si fă un copil orfan fericit! Peste 600 de copii sărmani din Centrele de tip familial din județ si din familiile nevoiașe așteaptă si anul acesta cu sufletul la gura sa vadă dacă primesc lucrurile la care au visat tot anul.


Scrisorile lor au sosit deja la sediul asociației “Apel la Acțiune”, iar echipa de spiriduși da startul ediției cu numărul 6 a proiectului caritabil “Ajutoarele lui Moș Craciun”.

Da click aici https://forms.monday.com/forms/a3462003999747738441514a59390c35?r=use1 si rezerva o scrisoare înainte de a se deschide oficial atelierul lui Moș Craciun, punct de lucru de unde se vor putea ridica personal scrisorile cu dorințele celor mici.

Spiridușii îți vor trimite o scrisoare de îndată ce reușesc sa le termine de sortat. Suma in care încercam sa ne încadram este de 200/250 de lei / copil, astfel încât sa nu fie un efort financiar prea mare pentru cei care doresc sa ajute, dar totuși fiecare copil sa primească măcar un obiect din ceea ce a cerut.

In anii trecuti am reușit sa aducem zâmbete si sa împlinim dorințele a peste 500 de copilași nevoiași datorită oamenilor cu suflet mare care s-au implicat in proiectul nostru. Vezi pe pagina de Facebook “Apel la acțiune” rezultatele anilor precedenti. Te așteptam si pe tine in echipa noastră pentru a răspândi împreuna magia Crăciunului!
1848 vizite
Distribuie pe