Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Crucea Roşie adună donaţii pentru bolnavii de la Psihiatrie
Penina Cirţ  - Joi, 22 Octombrie 2009

În urma campaniei de presă pentru sprijinirea bolnavilor internaţi la secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean, care dârdâie de frig în aşteptarea mutării lor la o dată incertă într-o aripă renovată a clădirii Spitalului Vechi, sătmărenii au început să doneze pături şi îmbrăcăminte.

 

Filiala sătmăreană a Crucii Roşii primeşte donaţiile de la populaţie şi, la rândul ei, a făcut demersurile necesare pentru transportul unui număr de 150 de paturi din Germania pentru bolnavii de la Psihiatria din Satu Mare.

 

În cadrul unei conferinţe de presă, directoarea filialei judeţene a Crucii Roşii, Rodica Borlan, a anunţat că donaţiile pot fi depuse la sediul organizaţiei de pe strada Vlad Ţepeş nr.3, lângă Liceul Economic, iar informaţii suplimentare se pot obţine apelând numărul de telefon 0261-770.244.

 

Tot aici sunt aşteptate donaţiile constând mai ales în hăinuţe sau încălţăminte pentru copii cu vârste cuprinse între 3 luni şi 13 ani, dar şi pachete cu hrană, rechizite sau jucării, ce vor ajunge la familii nevoiaşe din Satu Mare.

Tags: campanie  crucea rosie  psihiatrie  
1469 vizite
Distribuie pe