Locale Altele
Duminica, 27 Noiembrie 2022
Dum, 27 Nov 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Coadă ca pe vremea lui Ceauşescu pentru ajutoarele de īncălzire
Sergiu Lenghel  - Joi, 29 Octombrie 2009

Sute de sătmăreni s-au īmbulzit joi la sediul Serviciului Public de Asistenţă Socială (SPAS) pentru a-şi depune cererile privind acordarea ajutorului pentru īncălzirea locuinţei.

 

Iniţial, membrii familiilor, precum şi persoanele singure cu venituri de pānă la 425 lei, aveau ca termen data de 30 octombrie pentru depunerea actelor necesare, dar, avānd īn vedere aglomeraţia de la SPAS, se ia īn calcul prelungirea acestui termen cu īncă zece zile.

 

Potrivit celor declarate de şeful Biroului Prestaţii Sociale, Adrian Balaj, pānă la data de 29 octombrie au depus cereri un număr de 5.000 de persoane, doar īn această săptămānă depunānd cereri 3.200 de sătmăreni.

 

Prin urmare, cei de la SPAS analizează posibilitatea prelungirii perioadei de preluare a cererilor pānă la data de 10 noiembrie.

 

La nivelul SPAS s-a constituit o comisie care are rolul de a verifica datele privind componenţa familiei şi veniturile acesteia, īnscrise īn formularele de cereri şi declaraţii pe propria răspundere. Īn cazurile īn care vor fi constatate nereguli īn ceea ce priveşte declararea falsă a datelor, vor fi sesizate instituţiile abilitate īn vederea luării măsurilor care se impun, iar sumele plătite necuvenit cu acest titlu se vor recupera.

Tags: coada  spas  ajutor  incalzire  
1808 vizite
Distribuie pe