Locale Altele
Miercuri, 27 Septembrie 2023
Mie, 27 Sept 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Partida Romilor din Satu Mare a ajutat familia căreia i-a ars casa la Dobra
Partida Romilor Satu Mare  - Sambata, 16 Septembrie 2023

Familia care a rămas fără casă în urma unui incendiu provocat intenționat la Dobra a fost ajutată azi de tinerii din Partida Romilor Satu Mare.

Aceștia le-au dăruit copiilor ghiozdane cu rechizite și tot ce au nevoie pentru a putea să înceapă și ei noul an școlar alături de colegii lor, dar au primit și alte cadouri, precum haine, dulciuri etc.

”Vreau să mulțumesc încă odată colegilor mei și pe această cale, că am reușit să dovedim din nou că suntem uniți și împreună putem ajuta - susține familiile care ajung în situații tragice” – a declarat președintele Partidei Romilor Satu Mare, Zsolt Godzsa.

3934 vizite
Distribuie pe
Simona
Asa ar trebui sa se intample mereu,sa ne ajutam reciproc.Brava voua ca a ti demonstrat umanitate si buna credinta.Asta inseamna a fi om!Sanatate si multa putere de munca in continuare.!
2023-09-18 04:03:10
Coardos George
Va rog partidul Romilor din judetul Satu Mare daca se poate sa vina si in Poiana Codrului judetul Satu Mare sa vada cum duc tigani in Poiana Codrului ca domnul primar din comuna crucisor vor sa ii de-a afara din locuinta ca pe niste caini
2023-09-16 21:46:59