Locale Altele
Sambata, 18 Mai 2024
Sam, 18 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cerc de discuții despre îngrijirea sănătății mentale și corporale la Fundația Hans Lindner
Fundația Hans Lindner  - Vineri, 17 Noiembrie 2023

Fundația Hans Lindner este alături de comunitatea sătmăreană de 26 de ani şi exersează grija fraternă faţă de cei aflaţi în nevoie, fie că este vorba de copii, tineri, vârstnici sau familii, indiferent de statutul lor social.

Fundaţia susţine, însă, că este la fel de esențial ca şi membrii comunităţii să conștientizeze că şi ei, la rândul lor, trebuie să aibă grijă de propria lor sănătate mentală și corporală. Numai aşa poate avea randament ajutorul venit din partea fundaţiei.

„Mens sana in corpore sano”

Fundaţia invită cu drag, pe această cale, toţi adulţii interesaţi, indiferent, dacă sunt într-un impas sau nu, să participe la CERCURILE DE DISCUȚII TEMATICE DESPRE ÎNGRIJIREA SĂNĂTĂȚII.

Aceste întâlniri lunare, regulate, sunt cu liberă intrare, oferă un spațiu sigur și deschis, în care participanţii vor avea parte de consiliere profesională din partea experţilor invitaţi, dar vor putea şi împărtăși experiențele lor, vor putea pune întrebări, vor putea clarifica neînţelegeri ori zvonuri, totul pentru a face față mai bine provocărilor cu care se confruntă familia ori individul.

Discuțiile vor fi moderate de echipa Raza Speanţei şi vor aborda subiecte tematice, cum ar fi: gestionarea problemelor apărute în familie, gestionarea stresului, gestionarea unui diagnostic, vindecarea printr-o alimentație cât mai naturală, găsirea echilibrului în viața de zi cu zi, interpretarea noţiunii de vindecare sau miracol, etc.

Următorul Cerc de discuții va fi coordonat de către un specialist în nutriție, Pădurean Patricia Laura, care va învăţa participanţii să prepare bunătăți sănătoase și gustoase, care ajută la vitaminizare, la întărirea sistemului imunitar față de factorii negativi din această perioadă a anului. Această întâlnire va aduce , în mod sigur, informații noi și interesante, iar la urmă va fi piperată cu probe practice.

Cercul de discuţii va avea loc în data de 04.12.2023, începând cu ora 16.00 în imobilul fundației de pe str. Dsida Jenő nr.8 din Satu Mare.

Cei interesaţi sunt rugaţi să anunţe intenția de participare printr-un mesaj (Messenger) privat trimis pe pagina de Facebook al fundaţiei (Hans Lindner Fundatia) sau SMS / Whatsapp pe 0727-394-388 până marţi, 28.11.2023, ora 16.00.

Intrarea este liberă!

Alăturați-vă acestei inițiative de a îngriji sănătatea Dumneavoastră, dar şi a familiei!

Vă așteptăm cu drag!

1192 vizite
Distribuie pe