Locale Altele
Luni, 17 Februarie 2020
Luni, 17 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cămin pentru vârstnici, la Homorodu de Jos
Florin Răchitan  - Joi, 10 Decembrie 2009

Organizaţia Caritas înfiinţează un cămin rezidenţial pentru vârstnici la Homorodu de Jos, instituţie care va găzdui şi va asigura asistenţă medicală permanentă pentru şase persoane vârstnice din judeţul Satu Mare.

 

Directorul Organizaţiei Caritas, Lochli Tunde, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că acest nou cămin rezidenţial va funcţiona în locul fostului centru de reabilitare pentru tineri cu dizabilităţi, având în vedere faptul că tinerii care au fost îngrijiţi până acum acolo şi-au găsit loc la alte instituţii, iar unii sunt deja capabili chiar să lucreze.

 

Coordonatorul programelor pentru vârstnici din cadrul Organizaţiei Caritas, Anette Schupler, ne-a informat că la noul cămin rezidenţial „Sf. Vicenţiu” din Homorodu de Jos vor putea fi găzduiţi şi îngrijiţi în timpul zilelor lucrătoare vârstnici cu diverse boli cronice, urmând ca sfârşitul de săptămână să-l petreacă fiecare în propriile familii.

 

Contribuţia percepută pentru serviciile furnizate este de 850 RON/persoană/lună, dar în această sumă nu este inclus preţul medicamentelor şi al materialelor sanitare necesare pentru îngrijirea medicală.

 

Beneficiarii sau aparţinătorii acestora se pot adresa Organizaţiei Caritas la numărul de telefon 0261-714.606, zilnic între orele 9 – 15, persoana de contact fiind Angela Kincses.

Tags: camin  varstnici  homorod  
3550 vizite
Distribuie pe