Locale Altele
Miercuri, 26 Septembrie 2018
Mie, 26 Sept 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ca după război…
Sergiu Lenghel  - Vineri, 11 Decembrie 2009

De mai bine de trei luni, în plină zonă centrală a Sătmarului zac aruncate mai multe grămezi cu dale ornamentale, spre nemulţumirea locatarilor din blocurile situate pe strada Mircea cel Bătrân. Trotuarul arată ca după război, iar cei de la Primărie dau din umeri şi pasează responsabilitatea celor de la E-ON Gaz.
 

 

În toamnă, au fost executate lucrări la conducta de gaz ce trece sub trotuarul situat pe strada Mircea cel Bătrân, în apropierea sediului Electrica, însă după terminarea lucrărilor, totul a fost lăsat de izbelişte.


O locatară din blocul C26, Irina Ghetină, în vârstă de 77 de ani,  spune că a sesizat Primăria cu privire la "dezastrul" din faţa apartamentului ei, dar nimeni nu a băgat în seamă reclamaţia ei.


 

"Cei de la E-ON Gaz au spart trotuarul, să-i întrebaţi pe ei!" - ne-a spus Toader Stâncel, consilier în cadrul Administraţiei Domeniului Public al Primăriei Satu Mare.

 

Şeful Poliţiei Comunitare Satu Mare, Florian Găzdac, spune că toţi cei care au lăsat lucrări neterminate vor fi sancţionaţi, dar numai după ce va fi aprobat proiectul de hotărâre ce stabileşte contravenţiile în domeniul edilitar-gospodăresc, ordinii, curăţeniei şi igienei publice în municipiu.

 

"În şedinţa Consiliului Local de săptămâna viitoare se va supune aprobării proiectul şi atunci vom putea da şi noi amenzi. Deocamdată, doar îi însoţim pe cei de la Primărie, dar pe Mircea cel Bătrân nu am ajuns încă" - explică Găzdac.
 

 

Cei de la E-ON Gaz se disculpă. Purtătorul de cuvânt al E-ON Gaz Distribuţie, Oana Trandafir, afirmă că a fost anunţată firma cu care au contract pentru refacerea domeniului public, dar până acum nu s-a întâmplat nimic.

 

„În data de 17 septembrie, imediat după finalizarea lucrărilor, compania noastră a notificat firma specializată pentru refacerea domeniului public. În ceea ce o priveşte în mod direct, E-ON Gaz Distribuţie depune toate eforturile pentru ca lucrările de reabilitare sau intervenţiile în sistemului de distribuţie să se realizeze în condiţiile şi termenele agreate cu autorităţile locale" - este explicaţia companiei E-ON Gaz. 

Tags: moloz  centru  lucrari  gaz  
1491 vizite
Distribuie pe

Caritas Satu Mare a lansat proiectul „Integrare prin muzică și artă”
Marti, 25 Septembrie 2018
Centrul Social Deschis „Casa Prieteniei” al Organizației Caritas se ocupă de peste două decenii cu educarea și integrarea copiilor proveniți din medii defavorizate.   continuare

Bursa locurilor de muncă de la Negrești-Oaș, un succes
Luni, 24 Septembrie 2018
Bursa locurilor de muncă organizată luni la Negrești-Oaș, împreună cu AJOFM Satu Mare, la cererea Greif Flexibles România, a fost un real succes. Au fost prezente peste 180 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă...   continuare

E.G.A.L.O. Bursa locurilor de muncă, luni, la Negrești-Oaș
Vineri, 21 Septembrie 2018
Primăria Orașului Negrești-Oaș, în parteneriat cu HR Perform Cluj-Napoca și Picoil Info Consult Cluj- Napoca organizează luni, 24 septembrie 2018, Bursa locurilor de muncă...   continuare

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, în octombrie
Miercuri, 19 Septembrie 2018
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare anunță organizarea bursei locurilor de muncă pentru absolvenți în data de 19 octombrie 2018.   continuare

Suport psihologic de urgență pentru victimele accidentelor și dezastrelor
Miercuri, 19 Septembrie 2018
La inițiativa psihologului Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Someș” Satu Mare, lt. Camelia Socaci...   continuare