Locale Altele
Duminica, 4 Decembrie 2022
Dum, 4 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Munţi de cadouri pentru copiii orfani
SM Online  - Joi, 17 Decembrie 2009

Ditamai redacţia portalului de limba maghiară Szatmar.ro s-a dovedit a fi neîncăpătoare, cu tot cu anexe, pentru numărul foarte mare de pachete cu cadori donate de sătmăreni copiilor orfani în cadrul campaniei iniţiate de colegii noştri.


 

Timp de o lună, la sediul redacţiei de pe strada Haşdeu nr.4 s-au tot adunat pachetele cu îmbrăcăminte, încălţăminte, jucării, mini-biciclete şi alimente care vor ajunge de Crăciun la cei 400 de copii luaţi în plasament de familii din judeţul Satu Mare.


 

„Am primit atât de multe cadouri, încât vom putea să donăm din ele şi la diferite fundaţii de caritate din Satu Mare. Generozitatea sătmărenilor ne-a surprins foarte plăcut, iar amploarea campaniei ne-a copleşit” – a declarat redactorul-şef al portalului maghiar, Czinzel Laszlo.
 

 

În ultima săptămână şi-au adus contribuţia la campanie firme precum Autonet, Dominium, Rofix, Fitland, salonul de frumuseţe Aphrodite, agenţia de turism Simbotour sau casa de asigurări Aviva.
 


Un transport a sosit din Germania şi mai multe firme partenere din Ungaria au semnalat faptul că colectat şi ele cadouri şi intenţionează să le doneze copiilor sătmăreni.
 

 

Un gest frumos a venit şi din partea localnicilor din Cămin, care au adunat pachete ce abia au încăput în două microbuze.
 

 

După ce îşi termină programul de lucru, colegii noştri de la Szatmar.ro împachetează de zor cadourile şi le pregătesc să le înmâneze celor 400 de copii pentru care au organizat întreaga campanie. Evenimentul va avea loc în cadrul unei gale ce se va desfăşura duminică, de la ora 17, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Tags: campanie  craciun  szatmar  
2671 vizite
Distribuie pe