Locale Altele
Duminica, 22 Mai 2022
Dum, 22 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ţeapă!
Sergiu Lenghel  - Luni, 21 Decembrie 2009

Primăria nu va mai da fierul vechi promis pensionarilor, din vânzarea căruia urmau să cumpere pachete de Crăciun pentru 100 de bătrâni săraci. Preşedintele Asociaţiei Judeţene a Pensionarilor, Mircea Marian, le-a cerut aleşilor locali fierul vechi dintr-o centrală termică dezafectată.

 

Cu toate că săptămâna trecută a primit asigurări de la primarul Iuliu Ilyes că se va încerca găsirea unei soluţii pentru a-i ajuta pe vârstnici, pe ordinea de zi a şedinţei de luni a Consiliului Local nici măcar nu a fost inclus vreun proiect de hotărâre în acest sens.

 

În lipsa primarului Iuliu Ilyes, plecat la Bucureşti pentru a participa la Gala „Zece pentru România” de la Realitatea TV, viceprimarul Adrian Albu a încercat să-i explice lui Mircea Marian că nu s-a găsit nici o soluţie legală pentru a transfera gratuit acele bunuri din proprietatea publică a oraşului în cea a Asociaţiei Pensionarilor.

 

Impresionată de situaţia umilitoare în care a fost pus liderul pensionarilor, consiliera PSD Eugenia Ardelean le-a propus colegilor ei să contacteze o firmă care ar putea să suporte acum cheltuielile pe care le presupune această acţiune de caritate, urmând ca Primăria să achite ulterior suma de 10.000 de lei. Şi de această dată s-au găsit scuze. Lipsa de lichidităţi nu permite acest lucru, iar o alocare de bani la începutul anului viitor nici nu poate intra în discuţie, în condiţiile în care proiectul de buget pe 2010 nu a fost adoptat.

 

Consilierul PD-L Sorin Ghilea a declarat ulterior că a găsit împreună cu colegii săi o soluţie pentru ca, totuşi, bătrânii cărora li s-au promis pachete de Crăciun să le şi primească în aceste zile.

Tags: pachete  craciun  pensionari  
1491 vizite
Distribuie pe