Locale Altele
Luni, 25 Septembrie 2023
Luni, 25 Sept 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cadouri de la Guvern
Dăliana Lazăr  - Miercuri, 23 Decembrie 2009

Incepand de luni, prefectul Radu Giurcă, impreuna cu subprefectii Dan Alin, Firu Mocanu si alti angajati ai Institutiei Prefectului au oferit cadouri copiilor si varstnicilor institutionalizati in centrele din judetul nostru. 

 

Astfel, 1.088 de copii si  682 varstnici au primit cadouri de sarbatori din partea Guvernului Romaniei, cadouri ce au constat in fructe, dulciuri si alte alimente specifice acestor sarbatori. 

 

Gestul a fost primit cu multa bucurie atat de micuti, cat si de persoanele in varsta, care i-au multumit prefectului Radu Giurcă si i-au urat multa sanatate, bucurii si impliniri in activitatea pe care o desfasoara.

 

Prefectul a spus ca Sarbatorile de Iarna sunt printre cele mai frumoase si mai asteptate sarbatori,  un moment de reflectie asupra anului ce tocmai se incheie si de speranta pentru anul viitor. „De Craciun este bine sa fim toti cu sufletul curat, sa ne rugam la bunul Dumnezeu sa ne dea sanatate si multa fericire alaturi de cei dragi” - a mai adaugat prefectul Radu Giurcă.

 

Tags: cadouri  prefect  copii  batrani  
1986 vizite
Distribuie pe