Locale Altele
Marti, 2 Martie 2021
Marti, 2 Mar 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Lider sindical din Bucureşti: „În Satu Mare e dezastru”!
  - Marti, 19 Ianuarie 2010

Aflat la Satu Mare pentru o consfătuire cu membrii de sindicat, preşedintele Alianţei Sindicale „Sed Lex”, Vasile Marica, nu a putut să nu remarce starea dezastruoasă în care se află infrastructura oraşului.

„Am fost cam în toate oraşele din România, dar nicăieri nu am văzut aşa ceva. Cred că nici Hitler nu ar fi reuşit să bombardeze acest oraş în halul ăsta” – a afirmat Vasile Marica, arătându-se şocat de starea în care a ajuns municipiul reşedinţă de judeţ în comparaţie cu situaţia din anii trecuţi, când a mai fost aici în vizită.

În cadrul unei conferinţe de presă, la care au mai fost prezenţi şi preşedintele Sindicatului „Samfisc”, Gabriel Chiuzdriorean, adjunctul acestuia, Ioana Mureşan, precum şi trezorierul Mirel Turţi, liderul sindical „Sed Lex” a informat reprezentanţii presei despre rezultatele discuţiilor pe care le-a avut cu sindicaliştii sătmăreni din domeniul Finanţelor.

Potrivit declaraţiilor acestuia, finanţiştii se simt „timoraţi”şi „frustraţi” din cauza deselor schimbări pe criterii politice de la nivelul conducerii, la care se adaugă şi teama de concedierile anunţate de Guvern. Din această cauză, bugetarii nu mai dau randament în activitatea lor. Ca şi cum până acum ar fi fost adevărate monumente ale eficienţei profesionale, în general.

Vasile Marica a anunţat că toate concluziile discuţiilor purtate cu sindicaliştii din teritoriu vor fi prezentate conducerii Ministerului Administraţiei şi Internelor în cadrul unor negocieri ce vor fi purtate la Bucureşti în cursul săptămânii următoare.

2019 vizite
Distribuie pe