Locale Altele
Miercuri, 18 Iulie 2018
Mie, 18 Iul 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Minoră scoasă la produs
Sergiu Lenghel  - Vineri, 12 Martie 2010

Una dintre rubricile care se regăsesc aproape zilnic în comunicatele de presă primite de la Poliţie se referă la „amenzile” pe care le dau bravii poliţişti sătmăreni „persoanelor care acostează clienţi pentru servicii sexuale”. Bineînţeles că trebuie să punem totul între ghilimele.

 

Curvele racolează în continuare clienţii, chiar dacă primesc zilnic amenzi pe care nu le plătesc niciodată.

"Punctele fierbinţi" din Sătmar unde îşi duc veacul prostituatele sunt binecunoscute de toată lumea, mai ales că unele prestează cea mai veche meserie din lume în plină zi.

 

Vineri am prins o zi mai slabă, poate şi datorită ninsorii care s-a abătut asupra oraşului. În apropiere de Grădina Romei, lângă parcarea TIR-urilor de lângă Electrolux, o prostituată aştepta să pice ceva.

Iniţial am crezut că avem de-a face cu o cocotă masculină, după înfăţişare. Însă Beata îşi deschide geaca murdară şi ne arată că are un început de piept. Bruneta cu părul scurt, cu o înfăţişare de băiat, ne spune într-o maghiară combinată cu o română aproximativă că are 15 anişori.

 

Ne arată pe degete că a făcut două clase la şcoală, dar s-a lăsat. De cealaltă parte a trotuarului îl zărim pe peştele ei. De fapt, e fratele ei mai mare, care o scoate la produs. Cei mai mulţi clienţi îi racolează "La Vaca".

Tot prin zonă e şi casa ei, însă clienţii sunt duşi într-un "cuibuşor de nebunii", printre garajele unui bloc de pe strada Avram Iancu. Trei sute, patru sute de mii... acesta e tariful.

"Van cigi?"- ne întreabă minora prostituată. Nu fumăm, aşa că nu o putem servi.

 

Directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Adrian Marc, afirmă că astfel de cazuri au mai avut loc în judeţul Satu Mare, majoritatea copiilor provenind din familii de etnie romă. Împreună cu Poliţia, dacă se constată cele confirmate de noi, fata poate fi luată de lângă părinţi şi internată la un centru pentru minori, considerându-se că este supusă unui pericol.

 

Aşa cum se întâmplă de obicei, autorităţile nu pot rezolva această problemă, de cele mai multe ori, "fetiţele" dedicându-se în continuare celei mai vechi meserii din lume.

Tags: minora  prostitutie  politie  
7181 vizite
Distribuie pe

Asociația Stea organizează și anul acesta Festivalul Voluntariatului la Satu Mare
Marti, 17 Iulie 2018
Asociația Stea în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Satu Mare și cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Satu Mare continuă tradiția...   continuare

Concurs cu premii pentru desemnarea celor mai frumoase grădini stradale din Satu Mare
Luni, 16 Iulie 2018
Grupul de ecologiști voluntari Zöld Szatmár - Sătmarul Verde dă startul unui concurs de frumusețe. Fiindcă ne dorim un oraș frumos vă invităm să ne trimiteți poze cu spații verzi publice care credeți că au un aspect deosebit și sunt bine întreținute de una sau mai multe persoane fizice.   continuare

Avocatul Poporului oferă din nou audiențe la Satu Mare
Vineri, 13 Iulie 2018
Miercuri, 18 iulie 2018, de la ora 10.30, în sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ se vor desfăşura audienţele lunare organizate de către reprezentanţii Biroului Teritorial Oradea al instituţiei Avocatul Poporului.   continuare

Ministerul Tineretului organizează tabere gratuite pentru copiii din regiunile afectate de inundații
Joi, 12 Iulie 2018
În ședința de joi a Executivului s-a aprobat memorandumul prin care Ministerul Tineretului și Sportului contribuie la măsurile necesare...   continuare

Tabara de recuperare pentru copiii Raza Speranței
Miercuri, 11 Iulie 2018
Fundația Hans Lindner, prin programul Raza Speranței în parteneriat cu Fundația Kosztyu Ádám din Ungaria a oferit şi în acest an...   continuare