Locale Altele
Miercuri, 21 Noiembrie 2018
Mie, 21 Nov 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Minoră scoasă la produs
Sergiu Lenghel  - Vineri, 12 Martie 2010

Una dintre rubricile care se regăsesc aproape zilnic în comunicatele de presă primite de la Poliţie se referă la „amenzile” pe care le dau bravii poliţişti sătmăreni „persoanelor care acostează clienţi pentru servicii sexuale”. Bineînţeles că trebuie să punem totul între ghilimele.

 

Curvele racolează în continuare clienţii, chiar dacă primesc zilnic amenzi pe care nu le plătesc niciodată.

"Punctele fierbinţi" din Sătmar unde îşi duc veacul prostituatele sunt binecunoscute de toată lumea, mai ales că unele prestează cea mai veche meserie din lume în plină zi.

 

Vineri am prins o zi mai slabă, poate şi datorită ninsorii care s-a abătut asupra oraşului. În apropiere de Grădina Romei, lângă parcarea TIR-urilor de lângă Electrolux, o prostituată aştepta să pice ceva.

Iniţial am crezut că avem de-a face cu o cocotă masculină, după înfăţişare. Însă Beata îşi deschide geaca murdară şi ne arată că are un început de piept. Bruneta cu părul scurt, cu o înfăţişare de băiat, ne spune într-o maghiară combinată cu o română aproximativă că are 15 anişori.

 

Ne arată pe degete că a făcut două clase la şcoală, dar s-a lăsat. De cealaltă parte a trotuarului îl zărim pe peştele ei. De fapt, e fratele ei mai mare, care o scoate la produs. Cei mai mulţi clienţi îi racolează "La Vaca".

Tot prin zonă e şi casa ei, însă clienţii sunt duşi într-un "cuibuşor de nebunii", printre garajele unui bloc de pe strada Avram Iancu. Trei sute, patru sute de mii... acesta e tariful.

"Van cigi?"- ne întreabă minora prostituată. Nu fumăm, aşa că nu o putem servi.

 

Directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Adrian Marc, afirmă că astfel de cazuri au mai avut loc în judeţul Satu Mare, majoritatea copiilor provenind din familii de etnie romă. Împreună cu Poliţia, dacă se constată cele confirmate de noi, fata poate fi luată de lângă părinţi şi internată la un centru pentru minori, considerându-se că este supusă unui pericol.

 

Aşa cum se întâmplă de obicei, autorităţile nu pot rezolva această problemă, de cele mai multe ori, "fetiţele" dedicându-se în continuare celei mai vechi meserii din lume.

Tags: minora  prostitutie  politie  
7658 vizite
Distribuie pe

Un grup de tineri sătmăreni îl ajută pe Moș Crăciun să ducă daruri copiilor nevoiași
Miercuri, 21 Noiembrie 2018
Membrii Asociației ”Apel la Acțiune” organizează în acest an cea de-a doua ediție a campaniei prin care îl ajută pe Moș Crăciun să ajungă cu cadouri la copiii din familiile nevoiașe, dar și la cei din centrele de plasament din județul Satu Mare.   continuare

Ziua porților deschise la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului
Luni, 19 Noiembrie 2018
Cu ocazia „Zilei universale a drepturilor copilului”, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului...   continuare

Mii de locuri de muncă în Spațiul Economic European
Joi, 15 Noiembrie 2018
Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 2460 locuri de muncă vacante, după cum urmează: Spania – 954 locuri de muncă: 950 muncitor necalificat în agricultură – cules căpșuni, 4 tehnician turbine eoliene...   continuare

Cursuri de formare pentru specialiști din patru țări în Centrul Fericitul Scheffler János
Joi, 15 Noiembrie 2018
Principalul scop al specialiștilor Centrului Fericitul Scheffler János este ajutarea, sprijinirea și promovarea dezvoltării sănătoase și eficiente a copiilor din regiune.   continuare

Campanie umanitară pentru careianul Florin Bărnuțiu
Joi, 15 Noiembrie 2018
Ca în fiecare an, Direcția de Cultură Carei organizează în preajma Sărbătorilor de Iarnă, o campanie umanitară. În acest an, scopul acțiunii caritabile este de a-l ajuta pe Florin Bărnuțiu (”Viltzi”).   continuare