Locale Altele
Luni, 24 Septembrie 2018
Luni, 24 Sept 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Minoră scoasă la produs
Sergiu Lenghel  - Vineri, 12 Martie 2010

Una dintre rubricile care se regăsesc aproape zilnic în comunicatele de presă primite de la Poliţie se referă la „amenzile” pe care le dau bravii poliţişti sătmăreni „persoanelor care acostează clienţi pentru servicii sexuale”. Bineînţeles că trebuie să punem totul între ghilimele.

 

Curvele racolează în continuare clienţii, chiar dacă primesc zilnic amenzi pe care nu le plătesc niciodată.

"Punctele fierbinţi" din Sătmar unde îşi duc veacul prostituatele sunt binecunoscute de toată lumea, mai ales că unele prestează cea mai veche meserie din lume în plină zi.

 

Vineri am prins o zi mai slabă, poate şi datorită ninsorii care s-a abătut asupra oraşului. În apropiere de Grădina Romei, lângă parcarea TIR-urilor de lângă Electrolux, o prostituată aştepta să pice ceva.

Iniţial am crezut că avem de-a face cu o cocotă masculină, după înfăţişare. Însă Beata îşi deschide geaca murdară şi ne arată că are un început de piept. Bruneta cu părul scurt, cu o înfăţişare de băiat, ne spune într-o maghiară combinată cu o română aproximativă că are 15 anişori.

 

Ne arată pe degete că a făcut două clase la şcoală, dar s-a lăsat. De cealaltă parte a trotuarului îl zărim pe peştele ei. De fapt, e fratele ei mai mare, care o scoate la produs. Cei mai mulţi clienţi îi racolează "La Vaca".

Tot prin zonă e şi casa ei, însă clienţii sunt duşi într-un "cuibuşor de nebunii", printre garajele unui bloc de pe strada Avram Iancu. Trei sute, patru sute de mii... acesta e tariful.

"Van cigi?"- ne întreabă minora prostituată. Nu fumăm, aşa că nu o putem servi.

 

Directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Adrian Marc, afirmă că astfel de cazuri au mai avut loc în judeţul Satu Mare, majoritatea copiilor provenind din familii de etnie romă. Împreună cu Poliţia, dacă se constată cele confirmate de noi, fata poate fi luată de lângă părinţi şi internată la un centru pentru minori, considerându-se că este supusă unui pericol.

 

Aşa cum se întâmplă de obicei, autorităţile nu pot rezolva această problemă, de cele mai multe ori, "fetiţele" dedicându-se în continuare celei mai vechi meserii din lume.

Tags: minora  prostitutie  politie  
7447 vizite
Distribuie pe

E.G.A.L.O. Bursa locurilor de muncă, luni, la Negrești-Oaș
Vineri, 21 Septembrie 2018
Primăria Orașului Negrești-Oaș, în parteneriat cu HR Perform Cluj-Napoca și Picoil Info Consult Cluj- Napoca organizează luni, 24 septembrie 2018, Bursa locurilor de muncă...   continuare

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, în octombrie
Miercuri, 19 Septembrie 2018
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare anunță organizarea bursei locurilor de muncă pentru absolvenți în data de 19 octombrie 2018.   continuare

Suport psihologic de urgență pentru victimele accidentelor și dezastrelor
Miercuri, 19 Septembrie 2018
La inițiativa psihologului Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Someș” Satu Mare, lt. Camelia Socaci...   continuare

Oportunități de dezvoltare personală pentru tinerii sătmăreni
Miercuri, 19 Septembrie 2018
Asociația Stea în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Satu Mare desfășoară în perioada 19-28 Septembrie 2018 o campanie de informare a tinerilor sătmăreni cu privire la oportunitățile de voluntariat.   continuare

Noi locuri de muncă în Spațiul Economic European
Vineri, 14 Septembrie 2018
Angajatorii din Spatiul Economic European , oferă prin intermediul rețelei EURES 1722 locuri de muncă vacante, după cum urmează:   continuare