Locale Altele
Duminica, 16 Iunie 2024
Dum, 16 Iun 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Două module de tip familial, inaugurate la Centrul de Plasament Halmeu
Leontina Volosciuc  - Duminica, 28 Septembrie 2008

Conducerea Centrului de plasament „Floare de colţ” din Halmeu a inaugurat sâmbătă două noi module de tip familial, realizate în parteneriat cu Asociaţia „Albert Schweitzer” din Germania.
 
Inaugurarea s-a desfăşurat în prezenţa vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a directorului Direcţiei pentru Protecţia Copilului, Adrian Marc, a primarului comunei Halmeu, Ludovic Incze, a şefei Centrului „Floarea de colţ”, Eniko Vasilovici, precum şi a mai multor oameni de afaceri, care de-alungul anilor au sprijinit financiar acest centru. Asociaţia „Albert Schweitzer” a fost reprezentată de Ulrich Neth, Ingo Pezina şi Wolfgang Bartole.


Adrian Ştef a declarat că „Centrul de plasament Floare de colţ este un model de succes pentru sistemul de protecţie a copilului din judeţul Satu Mare. Oaspeţii germani au apreciat munca depusă de angajaţii centrului pentru realizarea celor două module de tip familial într-un timp foarte scurt şi au dat asigurări că proiectele vor continua şi pe viitor. Festivitatea de sâmbătă a fost urmată de balul anual al Asociaţiei „Albert Schweitzer”.

Colaborarea dintre Centrul de plasament „Floare de colţ” şi partenerii din Germania, respectiv Comunitatea Evanghelică din Hilbeck şi Satul de copii „Albert Scweitzer” din Waldenburg, datează încă din 1990, când a sosit primul transport de ajutoare.

Tags: albert schweitzer  centru plasament  halmeu  
10382 vizite
Distribuie pe