Locale Altele
Sambata, 18 Ianuarie 2020
Sam, 18 Ian 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ajutaţi o mămică tānără, bolnavă de leucemie!
Realitatea TV  - Joi, 29 Iulie 2010

La rugămintea colegilor noştri de la Realitatea TV, publicăm un apel umanitar care sperăm să sensibilizeze cāt mai mulţi sătmăreni. La 26 de ani, Daniela a fost diagnosticată cu leucemie mieloblastică acută. Tānăra este mămica unei fetiţe de doar 5 luni.

 

Momentul īn care a adus-o pe lume pe fiica, Bianca Maria, s-a transformat īntr-o bătălie continuă pentru supravieţuire. Naşterea i-a declanşat o boală fatală. A fost diagnosticată cu leucemie mieloblastică acută LAM5 , cu 33% celule canceroase.

Primele două şedinţe de tratament cu citostatice i-au adus o rază de speranţă, care s-a risipit repede cānd a aflat că boala a recăzut. Singura şansă a Danielei este alotransplantul de măduvă care īnsă costă 130.000 de euro. Daniela şi familia ei īncearcă din răsputeri să facă rost de această sumă.

Ajutaţi-o şi voi să reuşească să-şi strāngă la piept fetiţa, să o simtă şi să se bucure de ea. Cine vrea să o ajute pe Daniela, o poate face donānd bani īn contul deschis la Sucursala BRD, pe numele Daniela Mihalcea, RO 84 BRDE 400SV01292294000.

1226 vizite
Distribuie pe