Locale Altele
Duminica, 28 Februarie 2021
Dum, 28 Feb 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tabără pentru copiii sinistraţi din Botoşani
Centrul de Perfecţionare a Cadrelor Jandarmi Tăşnad  - Luni, 2 August 2010

Jandarmii din Tăşnad le întind o mână de ajutor copiilor proveniţi din familiile afectate de inundaţii.

La iniţiativa Jandarmeriei Române, în perioada 1-10 august, în Centrul de Perfecţionare Tăşnad se organizează o tabără recreativă pentru un număr de 15 copii din judeţul Botoşani. Aceştia au vârste cuprinse între 10 şi 13 ani vor beneficia de grija jandarmilor tăşnădeni în toată această perioadă.


Programul activităţilor va cuprinde jocuri sportive şi de îndemânare specifice vârstei; vizitarea unor obiective turistice, culturale şi religioase din judeţele Satu-Mare şi  Sălaj; ieşiri câmpeneşti şi drumeţii în zone din imediata apropiere a localităţii Tăşnad, împreună cu familiile cadrelor; vizionarea unor filme documentare despre activitatea Jandarmeriei Române şi a unor filme artistice, precum şi alte activităţi cu caracter educativ.

           

Având în vedere că C.P.P.C.J. Tăşnad este unitate de învăţământ, copiii vor participa şi la unele expuneri care vor viza aspecte legate de delicvenţa juvenilă şi vor fi angrenaţi în jocuri de rol cu teme diverse.

 

Pe lângă condiţiile de cazare şi servire a mesei, a mai fost pusă la dispoziţia copiilor o linie telefonică şi un calculator conectat la reţeaua Internet, oferindu-li-se, astfel, posibilitatea unui contact permanent cu cei de acasă.

 

Cadrele militare de la Tăşnad vor asigura bunuri, obiecte sau alte materiale de primă necesitate pentru a-i ajuta pe micuţi să treacă mai uşor peste momentele dificile în care se află.

1006 vizite
Distribuie pe