Locale Altele
Luni, 24 Februarie 2020
Luni, 24 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Punct temporar de trecere a frontierei la Horea
Poliția de Frontieră Satu Mare  - Miercuri, 18 August 2010
Un punct temporar de trecere a frontierei va fi deschis sâmbătă între localităţile Horea (judeţul Satu Mare) şi Omboly (Ungaria) cu ocazia unor manifesări ce se vor desfăşura în localitatea maghiară din apropierea frontierei româno-ungare.

La solicitarea autorităţilor publice române şi maghiare, cu aprobarea Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră Române, sâmbără, 21 august 2010., ora 13.00 până în data de 22 august, ora 02.00 se va deschide temporar un punct de trecere a frontierei între localităţile Omboly (Ungaria) şi Horea (România).

 „Scopul deschiderii acestui PTF temporar este facilitarea accesului cetăţenilor din Horea şi localităţile apropiate la manifestările organizate de către autorităţile maghiare în localitatea Omboly în data de 21 august“, a spus Oana Totorean, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Satu Mare.

În cadrul unei întrevederi de frontieră dintre poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Carei şi Berveni cu autorităţile maghiare s-a stabilit ca în ziua respectivă controlul de frontieră să fie efectuat pe teritoriul maghiar atât pe sensul de intrare, cât şi pe sensul de ieşire în/din România.

Trecerea frontierei româno-maghiare se va putea face în baza unui document de călătorie valabil – carte de identitate sau paşaport – de către cetăţeni aparţinând statelor membre U.E. Cetăţenii terţi sunt îndrumaţi către celelalte puncte de frontieră româno-maghiare (PTF Urziceni, PTF Petea).

Din partea autorităţilor de frontieră sătmărene, controlul va fi efectuat de către poliţişti de frontieră din cadrul S.P.F. Carei.
1213 vizite
Distribuie pe