Locale Altele
Joi, 26 Mai 2022
Joi, 26 Mai 2022
Jandarmii au dat amenzi de 300 milioane, într-o singură lună
IJJ Satu Mare  - Luni, 4 Octombrie 2010
În luna septembrie, lucrătorii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare, au executat un număr de 427 misiuni la nivelul judeţului.

Cele mai multe, peste 300, au fost misiunile de menţinere şi asigurare a ordinii publice în zonele pieţelor, târgurilor şi oboarelor, a instituţiilor de învăţământ.

Astfel în luna septembrie jandarmii au executat 184 de misiuni de menţinere a ordinii publice şi 121 de misiuni de asigurarea a ordinii publice. Pe lângă acestea, au mai fost executate 22 de acţiuni de intervenţie şi 47 de acţini executate în cooperare cu alte instituţii.Pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere au fost executate în luna care a trecut, 53 de misiuni.

Toate aceste misiuni au avut ca obiective creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor şi prevenirea şi combaterea infracţionalităţii.

Jandarmii sătmăreni au mai intervenit pentru soluţionarea a 22 sesizări telefonice venite din partea unor cetăţeni pe numărul unic pentru apeluri de urgenţe 112 şi pe numărul inspectoratului 0261 / 769760.

În urma misiunilor executate, au fost constatate 14 infracţiuni, dintre care 6 infracţiuni independent, iar alte 8 în cadrul acţiunilor organizate cu efective ale Poliţiei sătmărene, pe linia prevenirii şi combaterii fenomenului infracţional şi contravenţional.

Au fost aplicate 128 de amenzi contravenţionale, pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, pentru comercializarea de material lemnos fără documente legale de provenienţă şi pentru comerţ ilicit, în valoare de 32.100 lei şi 51 de persoane au fost avertizate în scris. Au fost conduse la sediul Poliţiei 26 persoane şi au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de 783 lei.

1306 vizite
Distribuie pe