Locale Altele
Miercuri, 8 Aprilie 2020
Mie, 8 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Consiliul Judeţean bagă încălzire în Policlinica Veche pe la mijlocul iernii
Florin Răchitan  - Vineri, 15 Octombrie 2010

Într-un comunicat de presă trimis vineri, Consiliul Judeţean face observaţia foarte pertinentă că imobilul în care își desfășoară activitatea Ambulatoriul II al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, situat pe str. Gh. Lazăr nr. 5, proprietate a Județului Satu Mare, funcționează fără încălzire și apă caldă.

 

Fosta centrală termică care furniza agent termic s-a defectat și nu se poate exploata, defecțiunile survenite în cazane și pompe nu mai pot fi remediate.

Se impune achiziționarea și montarea unei centrale termice care să furnizeze atât apă caldă, cât și căldură pentru cabinetele din incinta Ambulatoriului II.

 

În aceste condiții, Consiliul Județean Satu Mare a trimis spre publicare pe SEAP, vineri 15 octombrie 2010, anunțul privind atribuirea contractului cu privire la ”Achiziționare utilaje (centrală termică) cu montaj pentru Ambulatoriu II, str. Gheorghe Lazăr nr. 5”, pentru care sunt alocați 234.474,39 lei.

 

Data limită de depunere a ofertelor este 27 octombrie 2010, ora 9, ceea ce înseamnă că centrala termică va fi funcţională, în cel mai bun caz, cândva în luna decembrie, dacă nu spre sfârşitul iernii. Adică fix la timp, nu-i aşa?

 

În primăvara anului 2011 se va continua cu  reabilitarea propriu-zisă a clădirii.

1413 vizite
Distribuie pe