Locale Altele
Luni, 19 August 2019
Luni, 19 Aug 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Noua invenție în Satu Mare: detergent cu sare
Ioana Gavrău  - Marti, 16 Noiembrie 2010
Un consumator din Satu Mare a găsit sare în detergentul pe care l-a cumpărat dintr-un magazin din Carpați II. Acesta a fost șocat când a văzut comnpoziția produsului și s-a îndreptat direct la Protecția Consumatorului Satu Mare pentru a face reclamații. Sătmăreanul și-a primit banii înapoi, iar comerciantul a fost amendat.

O reclamația ciudată la Oficiul pentru Protecția Consumatorului Satu Mare. Un sătmărean a găsit în cutia de detergent o cantitate însemnată de sare.

„Se pare că acest detergent era amestecat cu sare. Reclamația a fost depusă la sediul OPC Satu Mare, iar în urma controalelor s-a constatat că în stoc mai existau produse în voloare de 2500 lei“, a spus Valentin Breban, comisarul șef al OPC Satu Mare.

În momentul de față se fac verificări în ceea ce privește locația de unde a fost trimisă marfa.
 „Detergentul era de la Ariel, însă trebuie să vedem cine este furnizorul, dacă în localitatea din care s-a trimis acest produs există ceva asemănător. Detergentul era la cutie, însă sigilat“, a spus Valentin Breban.

Sătmăreanul și-a recuperat banii, comerciantul a fost amendat cu suma de 1500 lei, iar întreaga cantitate rămasă pe stoc a fost retrasă de la comercializare.
1279 vizite
Distribuie pe