Locale Altele
Sambata, 18 Mai 2024
Sam, 18 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Căutat de poliție după 12 ani de la dispariție
Poliția Satu Mare  - Luni, 29 Noiembrie 2010
Balazs Attila-Gyuszi a dispărut de acasă în data de 20 august 1998, din orașul Ardud. Acesta s-a născut la data de 13.07.1995, iar familia nu mai știe nimic de el. Prin intermediul poliției s-a reușit crearea fotografiei digitale, iar cei care îl recunosc sunt rugați să sune la 112.

Îmbătrânirea digitală – metodă de identificare a copiilor dispăruţi

Una din problemele care pot apărea în mediatizarea cazurilor de copii dispăruţi este imposibilitatea de a da publicităţii o fotografie recentă a acestora. Uneori fotografiile pe le primim de la părinţi fie nu sunt recente, fie sunt deteriorate, fapt ce îngreunează munca de căutare şi/sau mediatizare. Alteori, anii trec şi fotografia devine nerelevantă, persoana dispărută modificându-şi fizionomia.

Cu sprijinul Centrului Român pentru Copii Dispăruţi şi Exploataţi Sexual – Focus, aducem în atenţie cazul lui BALAZS ATTILA-GYUSZI, dispărut în anul 1998:

BALAZS ATTILA-GYUSZI

Data naşterii: 13.07.1995
Data dispariţiei: 20.08.1998
Locul dispariţiei: oraşul Ardud, judeţul Satu Mare
Circumstanţe: a dispărut de la domiciliu

Cei care pot furniza orice informaţii în legătură cu persoana dispărută sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

1887 vizite
Distribuie pe